MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 1. do 4. novembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 1. do 4. novembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Sertifikovani kursevi u Podgorici i Budvi 2021-2022.: Sertifikovani kursevi u Podgorici i Budvi 2021-2022. Prijave su otvorene tokom cijele godine. - DIPLOMIRANI KLINIČKI HIPNOTERAPUET - 500 sati.- DIPLOMA PROFESIONALNE HIPNOZE I         HIPNOTERAPIJE - 150 sati.- Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta Kursevi za Dermapen i BB Glow u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici     Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157   Edukator:   Žaklina Ćirić dipl. viši estetičar kozmetičar, inžinjer Kursevi klasične i brazilske maderoterapije u Podgorici: Obuka za brazilsku i klasičnu maderoterapiju u Podgorici 12. i 13.   i   16. i 17. aprila   Obuka se radi dva dana,  od 10 do 18h, teorijski dio i praktični rad na modelu. Sve Tanja Taubner: roman PETLJE: "Svako u sebi nosi posebnost, autentičnost, ono nešto po čemu je jedinstven i svoj. Svako. Ono što autentičnost guši, mogu biti brojne stvari. Strah, recimo, nesigurnost, zabrane. Ko zna čega Biorezonantna dijagnostika u Podgorici jun 2021.: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 10. do 12.juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Kurs maderoterapije u Nikšiću : Kurs masaže - maderoterapija      OBUKA ZA  HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U NIKSICU 31. OKTOBRA I 1. NOVEMBRA  16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija, skripta, sertifikat  250 Biorezonantna dijagnostika u Valjevu i Arandjelovcu od 6. do 9. novembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Arandjelovcu  6. i 7. novembra. 2020. i u Valjevu 8. i 9. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se

Ostvarivanje želja - moja priča

 

 

Sanja Plavljanić-Širola se dvadeset godina bavila arhitekturom, ali je sa puno strasti njegovala i interes za alternativu. Tako je odlučila da promijeni karijeru, slijedila je svoje želje uprkos strahu. Od 2008. godine je vlasnica firme „Sretan dan" u okviru koje je u proljeće 2009. krenula sa prvom radionicom pod nazivom „Ostvarivanje želja", koje do danas organizuje i vodi sa velikim uspjehom. 

 

Sa nama je podijelila svoju priču o ostvarenju svojih želja.

 

Sanjina priča 

Upravo sam se vratila iz Poreča, gdje sam održala vikend radionicu Ostvarivanja želja. Bilo je jako lijepo – tri dana u energiji u kojoj je sve moguće, s grupom dragih i entuzijastičnih polaznika, u gradu u kojem se još uvijek osjeća dašak ljeta. Moja saradnica i ja baš smo uživale, kao što uživamo i u svakoj radionici koju održavamo.
Mislim da se bavim najljepšim poslom na svijetu. Sigurno ima puno predivnih poslova koji se ne doživljavaju kao posao, ali ima li ičeg ljepšeg nego pomagati ljudima da ostvare svoje želje?


Kako je sve počelo?


Po zanimanju sam arhitektica. Ukupno 20 godina sam se bavila projektovanjem, nacrtima, izvođenjem i nadzorom projekata – od enterijera i porodičnih kuća do sportskih objekata i hotela. Većinu tog vremena imala sam svoj biro i mogu reći da sam se kao arhitektica osjećala ostvarenom. Ipak, u tom poslu bilo je puno dijelova koji me uopšte nisu veselili – stalne promjene zakona, komplikovano ishođenje građevinskih dozvola, izvođači koji ne poštuju nacrte... nakon 20 godina osjetila sam snažno zasićenje i želju da se bavim nečim sasvim drugačijim.


Jedan dio mene pokušavao me uvjeriti da nemam razloga za nezadovoljstvo: „Hej, pa imaš uhodan biro, zaposlene, klijente, kompjutere i printere – cijeli jedan organizam. Ne možeš to samo tako odbaciti! Osim toga, to je ono što znaš raditi, u čemu si dobra - to je tvoje zanimanje, za to si se školovala!"
Ipak, postojao je i drugi glas, koji je šaputao: „Ali to je moj život i ja ga želim kreirati na način koji me veseli! Zašto bismo se cijeli život morali baviti istim zanimanjem? Svaki dan i svaki trenutak imamo izbor. Želim izabrati posao koji će biti takav da mogu srcem i dušom uživati u baš svakom njegovom segmentu!"
Jedino nisam znala što bi taj posao trebao biti.

Uz posao, porodicu i dvoje djece, nije mi ostajalo puno slobodnog vremena, ali kad god bih ga našla, čitala bih sve vrste „alternativne" literature i pohađala seminare koji su me privlačili.


Tako sam kroz godine završila četvorogodišnju školu Snowlion (koja se 4 puta godišnje održavala u Francuskoj), petogodišnju Feng shui akademiju u Zagrebu, različite nivoe Theta healinga i još mnoge manje tečajeve.


Najdraža od svega bila mi je knjiga autorke Sonie Choquette „Your Heart's Desire" (Žudnja tvog srca), koju mi je sestrična poklonila prije 12 godina. U knjizi je autorka opisivala kako je naš svakodnevni život zapravo čarolija koju sami kreiramo, ali većina ljudi toga nije svjesna. Sonia je ta znanja naučila od svoje majke i tako je živjela od malena - za nju je kreiranje čuda bilo jednostavno i svakodnevno i nije pripadalo u svijet bajki (kao za većinu nas). Isprobavala sam uputstva iz Soniine knjige i oduševljavala se njihovim djelovanjem. Knjiga je bila na engleskom, pa sam je poželjela prevesti, tako da je svi moji prijatelji mogu pročitati.
Pročitala sam još mnoge Soniine knjige i jednog dana sam odjednom shvatila da tu ženu želim lično upoznati. Na njenoj web stranici pronašla sam krstarenje na kojem je bila predavač. Odlučila sam uložiti svoju ušteđevinu u ovo putovanje koje je sasvim sigurno bilo Žudnja mog srca. Naši sinovi odmah su se oduševili idejom, a zatim je i moj suprug odlučio krenuti s nama.Bila sam jako uzbuđena što ću upoznati svoju omiljenu autorku. Mašta se rasplesala, pa sam počela zamišljati kako smo se na krstarenju s njom osobno sprijateljili, kako ona dolazi u Hrvatsku... Sjela sam i napisala scenario u kojem Soniu dočekujemo na zagrebačkom aerodromu, pokazujemo joj grad, a zatim je ja predstavljam na radionici pred punom dvoranom srećnih polaznika.

Bila je jesen 2007. I mi smo krenuli na krstarenje po Karibima. Sonia je bila jedan od predavača, a njena predavanja dizala su publiku na noge. Puna dvorana skakala je i plesala i davala najbolje od sebe kad bi se ona pojavila.


Između ostalog, Sonia je demonstrirala i kako radi svoja „čitanja" – izvede osobu na pozornicu i zatim je doslovno „pročita" – njene želje i potrebe i potom je usmjeri osobnim i „kanaliziranim" savjetima.
Od čitave prepune dvorane, Sonia je za čitanje odabrala mog sina Tea, rekla mu najvažnije što je o sebi već znao i još puno više, dala mu priliku za nastup pred publikom i potpuno ga očarala. Nakon predavanja, njih dvoje su počeli spontano razgovarati, a moj suprug je Soniu odmah pozvao u Hrvatsku. Teo i ja odlučili smo pohađati Soniine seminare u Chicagu.

Na seminaru koji se održavao u proljeće 2008. Sonia je u jednom trenutku objavila da svi mi njeni polaznici možemo držati radionice po njenim programima u svojim sredinama. Jedini njen uvijet bio je da se držimo programa. Srce mi je brže zakucalo i oči se ovlažile – pa TO je ono što ja želim raditi – poučavati principe iz knjige Žudnja tvog srca!

I tako sam krajem 2008. pokrenula svoju firmu za ostvarivanje želja „Sretan dan" i u proljeće 2009. krenula s prvom radionicom. U međuvremenu sam knjigu i prevela (štampala je Planetopija pod imenom Put srca). Sretan dan je prerastao u centar kreiranja pozitivne energije na svim područjima života, a osim Radionica ostvarivanja želja koje do danas bez prekida održavam, osmislila sam još puno novih radionica (neke po Soniinim programima, a neke samostalno).

 

Obožavam svoj posao. Najčešći razgovori koje vodim sa svojim saradnicima i polaznicima su oni o neobičnim podudarnostima i iznenađenjima i o ostvarenim malim i velikim željama, koje su se ispunile na najneobičnije načine. Bez obzira na to što se događa u „velikom" svijetu, uvijek se možemo potruditi da naš „mali" svijet učinimo sretnim i čarobnim!

A želje se uvijek ostvare kad za njih dođe pravi čas. Tako se moja želja da Sonia Choquette dođe u Zagreb i održi prekrasnu radionicu ostvarila ovog ljeta. Nakon niza najneobičnijih podudarnosti.
I sve je bilo tačno onako kako sam opisala u svom davnom scenariju!

 

Više o Sanjinom radu možete pronaći na www.sretan-dan.hr

 

Share

 

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN