MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici: Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 18. do 20. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 23. septembra    Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra: Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra   Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno, subota i nedelja od 10 do 18h Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 5 i 6. septembra Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157   Edukator: Petrović Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 18. do 20.septembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 16. do 18. 2020. i u Vrnjackoj Banji 18. do 20. avgusta   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi

Tiramisu

100 g piškota (390 kcal)
1 dcl nes-kafe (4 kašičice oko 20 g, 13 kcal)
2 kašike likera od badema ili kafe ( oko 30 ml, 116 kcal)
3 jaja (240 kcal)
3 kašika šećera (180 kcal)
1 vanil šećer
250 g mascarpone sira (1125 kcal)
20 g rendane čokolade (106 kcal)

Ukupno 1990 kcal u 2-3 porcije

 

Dobro umutite žumanca mikserom, dodajte šećer i vanilin šećer i mutite dok se šećer rastopi a žumance posvijetli, pa to sve zajedno kuvajte na pari oko 5 minuta, i ostavite da se ohladi.


Umutite dobro rashlađeni maskarpone sir sa 2 kašike likera ( najbolji je Amareto), a u drugoj posudi umutite bjelanca u čvrst snijeg. Takođe u 1 dcl vrele vode u supenom tanjiru rastopite nes- kafu.


Onda prvo dodajte rashlađena žumanca u umućeni maskarpone, lijepo umutite, pa sve zajedno dodajite kašiku po kašiku u snijeg od bjelanaca muteći najsporijom brzinom miksera, dok se sve ne sjedini u finu glatku kremu.


Piškote umačite u neskafu (u koju po želji možete dodati još kašiku dvije likera, neće smetati-samo će poboljšati atmosferu) i slažite ih u čašu za voćne kupove. Mogu se koristiti i veće čaše za vino, a u zavisnosti od veličine čaša dobit ćete 2-3 porcije.


Kad ste rasporedili sve piškote rasporedite i krem preko njih, i ne trudite se da je površina savršeno glatka jer na kraju se sve pospe rendanom čokoladom.
Tiramisu je potrebno držati u frižideru barem 4 sata da se dobro ohladi i stegne, pa je najbolje napraviti ga dan ranije.

www.kuvajza.me

 

Share

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 80 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN