MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici 31. maja i 1. juna:  Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici 31. maja i 1. juna.  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Postanite sertifikovani REIKI praktičar 26. maja u Cirihu:     OBUKA za Medical REIKI metodu 26. maja u Cirihu Predavač - edukator: Dr Mirjana Mićović,(Beograd),  pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, master i učitelj Reiki-ja -Gendai Reiki Ho. Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki Obuka za REIKI metodu 12. maja u Subotici:     OBUKA za Medical REIKI metodu 12. maja u Subotici Predavač - edukator: Dr Mirjana Mićović,(Beograd),  pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, master i učitelj Reiki-ja -Gendai Reiki Ho. Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki Retreat za žene na moru od 8. do 14. juna 2018.: Retreat za žene na moru8-14 juni 2018, Ljuta kod Kotora   Kombinacija iz snova – letovanje u prelepom ambijentu kamene vile na samoj obali mora u mirnom mestu Ljuta u srcu Boke Radionica - Promijenite život hipnozom i autohipnozom - u Podgorici 29. aprila: RADIONICA "PROMENITE ŽIVOT HIPNOZOM I AUTOHIPNOZOM" u Podgorici u nedelju 29. aprila    Promenite svoj um savremenom hipnozom i samohipnozom!     Upoznajte se sa tehnikama hipnoze i autohipnoze, zagospodarite svojim umom, preuzmite kormilo vašeg Besplatno predavanje o Transcendentalnoj meditaciji u Podgorici 31.marta: Besplatno uvodno predavanje o Transcendentalnoj meditaciji u Podgorici u subotu, 31. marta. U sali hotela "New star", u ul. Kralja Nikole 106 Predavanje je od 16h do 17.30h Predavac je Ljubomir Kojo iz Postanite sertifikovani Reiki praktičar 27. i 28. aprila u Ljubljani:     OBUKA za Medical REIKI metodu 27. i 8. aprila u LJUBLJANI Predavač - edukator: Dr Mirjana Mićović,(Beograd),  pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, master i učitelj Reiki-ja -Gendai Reiki Ho. Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da Pulsna dijagnostika: srčani ritam otkriva uzroke oboljenja: "Puls se očitava polaganjem tri prsta, kažiprsta, srednjeg i domalog prsta, na radijalnu arteriju ispod šake. Kod muškaraca se to radi na desnoj a kod žena na levoj ruci. U Edina Omeragić: Ovdje sam da pomognem drugima: Ko sam ja   Moje ime je Edina Omeragic, 37 mi je godina i zivim duzi niz godina u inostranstvu, a u Puli (Hrvatska) sam rodjena. Moji roditelji su me u inostranstvo Postanite sertifikovani REIKI praktičar 28. aprila u Temišvaru:     OBUKA za Medical REIKI metodu 28. aprila u Temišvatu Predavač - edukator: Dr Mirjana Mićović,(Beograd),  pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, master i učitelj Reiki-ja -Gendai Reiki Ho. Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki

Nedeljni kolači

Zdravi kolač

Potrebno: 1/ 2 šolje sitno sjeckanih ili mljevenih oraha,  1/2  kg ražanog brašna, 1/2 šolje suvog grožđa,  1 prašak za pecivo, 3 vanil šećera,  1/2 šolje žutog šećera,  malo ulja, kisjela voda, rendana kora limuna, 2 štangle crne čokolade

Pripema: Sve sastojke sjediniti, doliti kisjele vode toliko da tijesto ostane gusto.  Sipati u modle i peći na umjerenoj temperaturi.

 

 

Makrobiotički kolač

Potrebno: 200 g ovsenih pahuljica, 100 g pšeničnog brašna, 50 g suvih kajsija, 50 g suvih šljiva, 100 gr suvog grožda, 50 gr badema, 50 gr lješnika, 50 gr oraha, strugana kora od limuna, malo cimeta, 30 gr, susama , 1 šoljica ulja, šolja mlijeka, 1 prašak za pecivo, 2 bjelanca, rendana jabuka, dvije kašike meda ili zaslađivača.

Priprema: Zobene pahuljice na pola sata potopiti u mlijeko. Zatim ih pomiješati sa svim navedenim (prethodno isjeckanim) sastojcima. U dobijenu masu dodati umućena bjelanca. Sipati u podmazan pleh i peći oko 40 minuta na 200 stepeni.

 

 

Voćni kolač

Potrebno: 4 žumanca, 1 šolja mlijeka, 200 g šećera, 2 nepune šoljice ulja, prašak za pecivo, kakao (2 kašike), 200 g brašna, kora od limuna.

Priprema: Navedene sastojke umutiti, ostaviti da odstoji 1 sat, sipati u pleh i peći.

Fil: 4 bjelanca, 200 g šećera, 3 izrendane jabuke, 100 g oraha.

Kada je tijesto na pola pečeno preko sipati fil. Pečeni kolač staviti da se ohladi a zatim preliti glazurom od 3 kašike mlijeka, 3 kašike šećera i 100 g čokolade.mirinirecepti.rs

 

 
Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 97 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN