MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Vikend seminar LENS u Podgorici 4. i 5. aprila: Kompletno testiranje BICOM aparatom preko kapi krvi - prikupljanje uzoraka iz Crne Gore od 10. - 14. marta: Zbog velikog interesovanja - prikupljanje uzoraka iz Crne Gore za testiranje Bicom aparatom ponovo u periodu od 10. do 14. marta Testiranje iz kapi krvi BICOM aparatom za osobe iz Crne Jeste li žrtva nečije pasivne agresije?: Iza pasivno agresivnog ponašanja krije se strah i izbjegavanje direktnog konflikta, a prati ga osjećaj bespomoćnosti. Možete ga prepoznati po sarkazmu, ćutnji, izbjegavanju intimnosti, kritikovanju, sabotaži, dvosmislenosti, kašnjenju i ne Radionica Integrativno disanje sa Sonjom Simonovskom 4. aprila u Podgorici: U subotu, 04.04.2015. u Podgorici, Sonja Simonovska će održati radionicu "Integrativno disanje" Integrativno disanje je kombinacija starih spiritualnih tehnika i savremenih metoda ličnog razvoja. To je putovanje ka samom sebi, pri O Silva metodi sa Margitom Baštinac: O programu LENS sa Sonjom Simonovskom: Integrativno disanje - put do iscjeljenja: Pripremna Reiki radionica za treći stepen - Shihan - 21. mart Budva : U subotu, 21. marta u Budvi će se održati pripremna radionica za treci stepen Reiki SHIHAN rukopolagač. Predavač dr Mirjana Mićović Radionica je namijenjena osobama koje su radile Reiki tretmane na drugima Obuka za Reiki praktičare 21. i 22. marta u Budvi: Obuka za REIKI praktičare 21. i 22. marta u Budvi.   U toku dvodnevne edukacije u Podgorici naučićete kako da aktivirate Reiki energiju, kako da svakodnevno primjenjujete tretmane na sebi, da pokrenete svoje Zašto je važno oprostiti osobama koje su nas povrijedile:

Tigrovo oko - kamen zaštite

Tigrovo oko je vrlo jak zaštitnički kamen. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Štiti tokom putovanja. Tigrovo oko podiže samopouzdanje pomaže nam da budemo jači. Jedna od njegovih glavnih odlika jeste da donosi odlučnost, pa nam  pomaže da dobijemo ono što želimo.

Na slici Monna narukvice - sa tigrovim okom. Info i porudzbine za Crnu Goru na br. tel. 067 309 307 Online poručivanje: OVDJE


Eliminiše negativne misli i unosi optimizam.
Smatra se da tigrovo oko skuplja sunčevu energiju i prenosi je u tijelo osobe koja ga nosi.


Tigrovo oko daje energiju slaboj i iscrpljenoj osobi. Ublažava depresiju i podiže raspoloženje. Smanjuje želju za obilnom hranom, alkoholom, cigaretama ili drugim stimulansima. Pomaže proces varenja i probleme sa stomakom i žuči.


Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Koristi se za poboljšanje zdravlja očiju, reproduktivnog sistema, kostiju, probave, crijeva. Povezan je sa solarnim pleksusom.

 

Boja: Zlatnosmeđa, svilenkastog sjaja. Djeluje antidepresivno, pojačava životnu energiju i volju. Uz to podstiče rad organa za varenje i disanje, aktivira metabolizam. Dobro utiče na nervni sistem, smiruje psihomentalni nivo, misli i osjećanja.


Održavanje kristala


Čisti se dva puta mjesečno pod mlakom vodom oko 5 minuta, a zatim se puni na sunčevoj svjetlosti par sati.

 

Share

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 68 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN