MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra

Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju
 
"Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih?
Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine i umijeće da se izborimo sa svime sto utice na naše raspoloženje, a samim tim i zdravlje. 
Sve što ne razrijesimo i što nas duže vremena optrerećuje na emocionalnom nivou, svaki taj višak ide u tijelo, blokira energiju i mi počnemo to da osjećamo u vidu napetosti mišića, glavobolja, osježaja nervoze u vratu, grlu, nogama...
 
 
 
U tome nam pomazu jako efikasne metode za oslobadjanje od stresa.
 
 
PEAT i Aspektika metoda za oslobadjanje od slojeva negativnih emocija. 
 
 
Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra.
 
Više informacija i zakazivanje na broj 067 535 705 i 067 385 157 (Viber)
 
 
Koliko individualni rad sa klijentom traje? 
 
Sat i po vremena. 
 
Sta je potrebno za rad?
 
Za rad nije potrebna priprema. Jedino sto je vazno je odrediti temu za rad, a tema je obicno nesto sto osobi izaziva najveci stres. 
 
 
Teme su razlicite, a najcesce su to:
 
- nervoza i napetost zbog odredjene situacije kroz koju osoba prolazi (razvod, prekid emotivne veze, radno mjesto...)
 
- stres i napetost zbog nezadovoljstva usled neostvarivanja želja ili ciljeva
 
- strepnja iz razlicitih razloga
 
- stres zbog konfliktnih odnosa
 
- stres zbog iscekivanja 
 
- razlicite neprijatne emocije 
 
 

Primjeri tema iz prakse:

 

- nezadovoljstvo zbog emotivne veze

- strah od visine, strah od javnog nastupa,
- otpor prema učenju stranog jezika,
- anksioznost osobe koja želi da započne nesto novo,
- bijes osobe kojoj roditelji nameću svoja vjerovanja,
- napetost u prisustvu nepoznatih ljudi,
- nesigurnost jer osoba nema dovoljno novca,
- ljubomora kada supruga priča sa muškarcima,
- nervoza u prisustvu autoriteta,
- krivica zbog odnosa prema supruzi,
- osjećanje niže vrijednosti...


 
 
Peat metoda je izuzetno efikasna metoda za oslobadjanje od neprijatnih emocija. 
Izvodi se uzivo ili online.
 
Sami pocetak podrazumijeva kratki razgovor radi preciznijeg odredjivanja teme. Zatim se prelazi na prakticni rad.
 
Radovi sluze tome da se osoba oslobodi tereta i viska neprijatnih osjecanja i stanja.
Sto se osoba vise oslobadja stresa, napetosti i neprijatnih osjecanja, postaje mirnija, stabilnija, efikasnija, pocinje da osjeca sigurnost u sebe, a sve to povoljno utice na sveukupno stanje.
 
Posle rada slijedi kratki razgovor koji sluzi da se donesu zaključci ili uvidi do kojih je doslo u toku rada.
 
 
 
10 godina se bavim ovim metodama i do sad nisam naisla na efikasnije, a testirala sam i obucavala se za puno njih. 
Peat i Aspektika metode su spoj prakticnog rada i efikasnosti. Jos se nije desilo da radim sa nekim, a da na kraju rada nije zatecen rezultatima rada.
 
Maja Pejovic, PEAT i Aspektika procesor, Reiki majstor i ucitelj, prakticar kvantne harmonizacije, predsjednica Udruzenja za holisticku medicinu.
 
Share
 
 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN