MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici: Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 18. do 20. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 23. septembra    Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra: Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra   Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno, subota i nedelja od 10 do 18h Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 5 i 6. septembra Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157   Edukator: Petrović Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 18. do 20.septembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 16. do 18. 2020. i u Vrnjackoj Banji 18. do 20. avgusta   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi

Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici

U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Milom Tomićević iz Beograda, koja je šminker i kozmetičar iz oblasti estetske procedure u njezi ruku i stopala, edukator, vlasnica salona "Dona Perfecta" i član Udruženja profesionalaca za estetiku.

 

Kada ste počeli da se interesujete za ovo zanimanje?

 

Po struci sam šminker i kozmetičar iz oblasti estetske procedure u nezi ruku i stopala, raznih tretmana lica i tela, kao i trajne šminke.
Oduvek sam znala da ću se baviti vrstom posla koja ima veze sa šminkom, negom i estetikom gde cu moći da iskažem svoju kreativnost.


Ovo je zapravo i jedino zanimanje kojim se bavim punih petnaest godina.

 

Šta je ono što smatrate najvaznijim u svom poslu?

 

Smatram da je u svakoj branši bitno biti odgovoran, posvećen i dovoljno edukovan kako bi dobro obavljao svoj posao.
Neophodno je da posedujete talenat, preciznost i ljubav prema onome sto radite.


Veoma su bitna ulaganja u sebe i svoje znanje.
Dobra organizacija radnog prostora, profesionalno pruzanje usluga, finansijsko upravljanje, dobra informisanost o aktuelnim trendovima su samo neka od pravila koja bi trebala biti usklađena za uspešno poslovanje.


Stalnim treninzima i usavršavanjima unosimo novine i postavljamo jasne ciljeve, jer kada nisu jasni oni tada nisu korisni.
Sto cesce zadajemo sebi nove ciljeve utoliko vise svoje poslovanje podizemo na pijadestal.

 

Razvili ste svoj posao, pritom ste i edukator za vecinu nama dostupnih i poznatih tehnika. Koliko zadovoljstva vam donosi ovaj posao? 

 

Kao što sam navela, da bi u poslu bili uspešni potrebno je da konstantno učimo i stvaramo.
Gradeći sebe kao šminkera i kozmetičara, pored osnovnog obrazovanja, morala sam proći mnogo dodatnih i kurseva, radionica i seminara.

Zatim dugogodišnji rad u salonima lepote, niz raznih organizacija u vidu sajmova i koncerata gde smo sredjivali razlicite profile licnosti, ili bi predstavljali mnoge kozmetičke brendove... svakodnevno bih ucila od svojih mentora i postavljala sebi nove ciljeve.


Prva ljubav jesu tretmani i ulepšavanje klijenata. Otvaranjem svog salona dobila sam i vecu odgovornost pa sam se trudila da budem dobro informisana o svim aktuelnim dešavanjima u Beauty industriji. To je zahtevalo konstantno istraživanje, edukovanje pa odlazeci na razna predavanja u meni se budila zelja za prenosenjem svog stecenog znanja i edukovanje drugih ljudi.


Tada sam shvatila da edukacije treba da uvstim u paket svojih usluga koje zauzimaju posebno mesto u mom poslovanju jer je prvenstveno to moje licno zadovoljstvo, a kada nesto radite sa velikom ljubavlju uvek donosi dobre rezultate.

 

Dolazite u Podgoricu da održite kurseve za Dipping Nugenesis powder tehniku i kurs za japanski manikir. 

 

 

Da, dolazim da održim dva kursa, oba se ticu estetske procedure u nezi ruku. To su Japanski manikir i Dipping Nugenesis powder tehnika. Oba su potpuna inovacija u Nail industriji.


Pored osnove manikira, gel laka i izlivanja u svoje tretmane uvrstila sam i ove dve potpuno nove tehnike savremenih metoda.
Pored estetskog izgleda isključivo vodim računa o zdravlju nokta i kože svojih klijenata.
Oni mi uzvracaju svojom vernošću svih ovih godina.

 

Koja je osnovna razlika izmedju ove dvije tehnike?

 

Potpuno su različite tehnike, kao što su želje i zahtevi naših klijenata isto toliko različiti, a mi moramo osluškivati njihove potrebe.


-Pored standardnog manikira, ja sam rešila da u svoju ponudu uvrstim i PREMIJUM TRETMAN, baš za sve one koji zele da neguju isključivo prirodne nokte.

Japanski manikir je provereni recept koji su koristile žene vekovima unazad i znatno se razlikuje od ostalih nama poznatih tretmana u manikiru.
Kombinacija drevne istočnjačke tradicije i savremenih metoda predstavlja najbolji način do lepih i zdravih noktiju.


Ovaj manikir podrazumeva jedinstveni tretman nege koji kompletno obnavlja oslabljene ili ostecene prirodne nokte.


Ima sličnosti sa savremenim Nail-Spa tretmanima, ali poseduje daleko više sopstvenih karakteristika, baš zbog pasti koje se nanose na prirodni nokat.

 

-Dipping powder je inovativna tehnologija stvorena kao alternativa akrilu, a u zamenu gel tehnikama, radi ocuvanja prirodnog nokta.

Prednosti u odnosu na ostale tehnike su te što je vreme obrade kraće od ostalih tehnika, ucinak traje dugo, nema neprijatnih mirisa i previše turpijanja.

Nema UV zraka, brzo se nanosi, jednostavno skida, a nokat ostaje zdrav. Mogu ga koristiti i trudnice.

Kada sam čula za ovu tehniku tragala sam za dobrim materijalom bezbednim za nokat i organizam. Tržište je prezasićeno proizvodima za rad, pa moramo biti oprezni u odabiru proizvodjaca, jer nam od toga zavisi dugotrajnost i kvalitet poslovanja.

 

Odlučila sam se za NUGENESIS jer ne sadrži supstance opasne po nokat, ne izaziva alergije.

Osnova praha je TITANIJUM, koji se svakodnevno koristi u stomatologiji i mnogim kozmetickim preparatima.

Sadrži KAUČUK koji je takodje prirodan sastojak, vitamin E i KALIJUM koji hrane nokat.

U prahu se nalazi organski pigment, na teglicama pise "organski proces" sto znaci da je prosao sve evropske analize.

Stize iz Kanade.
Obradujte svoje klijente novim tehnikama izrade noktiju.

 

Koliko obuke traju pojedinačno?

 

Obe obuke su nadogradnja vec stečenog znanja iz oblasti manikira, pa traju po jedan dan.
Ukoliko polaznici nemaju predznanje, veoma brzo savladaju obuku, jer je pojednostavljena i unapredjena, pa pocetnicima mnogo olakšava učenje i samim tim brzo napreduju.

 

 

 

 

Šta polaznice kursa dobijaju?

 

Polaznice dobijaju stručnu edukaciju, pomoć pri daljem radu i početni set koji sadrži obavezne četiri tečnosti i dve prah boje.


Po završetku obuke sledi sertifikat.


Obuka je koncipirana po principu teorijskog i praktičnog dela.


Obuhvata:

- anatomiju nokta

- higijenu i dezinfekciju pribora

- upoznavanje sa materijalom
- aplikacija materijala
- tehnika turpijanja
- nadogradnja
- korekcija

 

 

 

Informacije i prijave na:  

 

00382 67 535 705 , ili

 

VIBER 00382 67 385 157 

 

 

 

U pripremi je vaš priručnik namijenjen osobama koje se bave ovim poslom. Osim toga, osnovali ste i Udruzenje profesionalaca za estetiku.

 

Priručnik je zbirka dugogodišnjeg iskustva. Plod je upotrebljivog znanja koji konstantno povezuje teoriju i praksu, posebno u onim segmentima koji se ne mogu naći u formalnom obrazovanju.
Iskustva koja sam imala sve ove godine, kao i nedostaci koje sam osećala tokom poslovanja sa raznim saradnicima, podstaklo me je da napišem nešto sto bi kozmetičkoj struci bilo korisno i uvrstim to u niz svojih uspeha i ostvarenih ciljeva.


Živimo u vremenu kada za uspešan rad u salonu nisu dovoljne samo kvalitetne usluge i proizvodi, jer korisnici žele nešto više. Potrebe za uspešnim poslovanjem promenile su se i postale sve zahtevnije.


Pored stručnog znanja, jedna trećina ukupnog poslovanja temelji se na organizaciji rada s brojnim delatnostima koje počinju zapošljavanjem, uvodjenjem ljudi u posao, finansijskim upravljanjem. Zatim dve trećine prodaja i marketing koji zahtevaju posebna znanja koja treba sticati sistematično.


Da bismo ovo naučili potrebno je mnogo godina rada i iskustva, a ja sam želela da svoja iskustva, svoje nauke podelim sa svima koji započinju posao ili ga vec rade i time znatno mogu da olakšaju i unaprede svoje poslovanje.
Temeljno su objašnjene sve estetske procedure i praktične vežbe, jer bez dobre osnove ne mozete dalje sticati znanje. Ulaganje u sebe i svaki trening je proces koji omogućuje radikalne promene s vrhunskim rezultatima. Pored rezultata ovim stičete i samopouzdanje, koje je neophodno za svakog pojedinca.


Priručnik je u pripremi i bice moj lični pečat na dosadasnji rad, a otvoriće neke nove mogućnosti kako meni tako i svakom ko ga bude pročitao.
Učite jer i ja jos uvek učim.
Znanje je moć.

 

 

- Udruženje profesionalaca za estetiku ima za cilj da okupi razlicite vrste profila profesionalaca koji se bave kozmetologijom u cilju poboljšanja estetskog izgleda i ocuvanja zdravlja kao sto su: strukovni esteticari - kozmeticari, pedikir - manikir tehničari, maseri, kozmetolozi, fizioterapeuti...


Cilj nam je jačanje saradnje između različitih profila profesionalaca, poboljsanje edukacije i stvaranje jedne zajednice profesionalaca za negu lica i tela, koja ce omogućiti razmenu iskustva, medjusobnu podršku, usavršavanje i napredovanje struke.


Takodje organizacija stručnih putovanja i poseta kako našim tako i Medjunarodnim sajmovima, raznim kongresima, različitim vrstama predavanja, gde članovi udruženje dobijaju razne benefite.

 

Informacije i prijave na:  

00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 76 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN