MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuke za anti-age metode u Podgorici: Obuke za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 4. i 5. jula. Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 16. do 20. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 4. do 6. juna 2020. i u Vrnjackoj Banji 2. i 3. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, Kurs depilacije i kurs za manikir i pedikir u Baru i Podgorici:     Kurs u Baru 23. i 24. maja  Kurs u Podgorici 30. i 31. maja     KURS DEPILACIJE   Na kursu radimo sledeće:  - odnos sa klijentima  - higijena  - priprema prema tipu kože  - upoznavanje sa priborom i materijalom za Biorezonantna dijagnostika u Zrenjaninu od 7. do 9. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Zrenjaninu od 7. do 9. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8. i 15. maja:   Trodnevni Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8., 9. i 10. maja i 15., 16. i 17.maja     Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz oblasti kozmetike Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici: U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Kreiraj život kakav želiš uz POY metodu: "Points of you (POY) je metodologija koja revolucionarno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa, ličnog i profesionalnog razvoja, sa ciljem da se unaprijedi kreativnost, produktivnost i zadovoljstvo ljudi i timova", objašnjava Kurs za kozmetičare - Tretmani lica - u Podgorici od 13. do 15. marta:   Kurs za kozmetičare - Tretmani lica u Podgorici 13., 14. i 15. marta i u Baru 21., 22. i 23. marta   Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz Obuka za maderoterapiju 13. i 14. juna u Podgorici: Akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 13. i 14. juna 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija, skripta, sertifikat, U

Mohanđi u Tivtu 17. novembra - program Spoznaj Sebe

Spoznaj Sebe – program sa Mohanđijem u Tivtu 17. novembra


Pitate li se nekada "Ko sam ja?, Zašto sam ja ja? Koja je moja svrha?" Odgovore na ova i slična pitanja koja muče čovjeka od kad je svijeta i vijeka, donosi nam duhovni majstor, Mohanđi.


Porijeklom iz Indije i sa poslovnom karijerom iza sebe, Mohanđi je i sam postavljao ova pitanja. Na temeljima ličnog životnog iskustva i univerzalne duhovne mudrosti, Mohanđi je danas u prilici da odgovori na pitanja koja muče savremenog čovjeka. Iz tišine uma, Mohanđi nam prenosi najdublje istine sa preciznošću, jasnoćom, jednostavnošću i sebi svojstvenim humorom, a Njegova učenja odišu jednostavnošću i praktičnošću, te su kao takva primjenljiva u svakodnevnom životu svakog čovjeka.


Program će početi meditacijom Procvat ljubavi koja omogućava pojedincu da raste u osjećaju bezuslovne ljubavi, koja na svom vrhuncu dovodi u stanje u kojem osjećate da sadržite čitav univerzum unutar sebe.

Nakon meditacije Mohanđi će ogdovarati na pitanja učesnika.

 


Donacija za učešće na programu je 10€ (ili više u koliko ste u mogućnosti) i plaća se prilikom dolaska na program.

Sav prihod od donacija biće iskorišćen za liječenje Jovana Čenića iz Kotora koji boluje od celebralne paralize i kome nedostaje još 10.000€ za nastavak liječenja.


Broj mjesta je ograničen.
Da se prijavite za učešće kao i za sva dodatna pitanja možete pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 


Know Your Self – the program with Mohanji


Do you ever ask yourself: "Who am I? Why am I myself? What is my purpose?" The answers to these and similar questions which have been troubling man ever since the beginning of the world are brought to us by the spiritual master Mohanji.
Originally from India, with a business career behind Him, Mohanji has been asking himself the same questions. Based on his personal experiences and the universal spiritual wisdom, Mohanji is today able to answer the questions bothering the modern man. From the silence of the mind, Mohanji conveys the most profound truths to us with precision, clarity, simplicity and his characteristic sense of humour. His teachings exude simplicity and practicality and are as such applicable in the everyday life of any man.


The program will begin with Blossom of love meditation that allows one to grow unconditional love that culminates in a feeling of containing the entire universe within them. After the meditation, Mohanji will answer the questions of the participant.


The participation fee for the program is 10€ (or more) and is payable upon arrival. All proceeds from the donations will be used to support Jovan Čenić from Kotor, who suffers from a celebratory parasite and who needs another € 10,000 to continue the treatments.
Limited space available. To sign up for participation and for any additional questions at write to Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 41 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN