MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici: Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 18. do 20. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 23. septembra    Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra: Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra   Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno, subota i nedelja od 10 do 18h Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 5 i 6. septembra Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157   Edukator: Petrović Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 18. do 20.septembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 16. do 18. 2020. i u Vrnjackoj Banji 18. do 20. avgusta   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi

Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra

Želite li da:

-  postanete hipnoterapeut,

- da se bavite hipnozom,

- izučavate tajne ljudskog uma,

- zavirite u podsvijest,

- naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve,

- budete od pomoći drugima pri prevazilaženju njihovih problematičnih tema i

- da naučite kako živjeti bolji i kvalitetniji život?

 

Ako je odgovor na pitanja navedena iznad potvrdan, onda je ŠKOLA HIPNOZE pravo rešenje. 

 

Kurs počinje u Podgorici 9. i 10. novembra 2019. god.

INTERNATIONAL ACADEMY OF HYPNOSIS AND PERSUASION

POSTANITE KLINIČKI HIPNOTERAPEUT – EDUKACIJA MODUL 1 – HIPNOZA

Podgorica 9. i 10. noveembar 2019.

 

SUBOTA I NEDELJA OD 10 – 18 h, sa pauzom za ručak u trajanju od sat vremena.

Mjesto održavanja: naknadno će biti objavljeno.

 

Hipnoterapija kao metoda se koristi kao vrsta pomoći kod sledećih tegoba:

- DEPRESIJA,

- ANKSIOZNOST,

- STRAHOVI,

- FOBIJE,

- BOLESTI ZAVISNOSTI,

- OTKLANJANJU BOLA,

- U SVRHU MOTIVACIJE 

- POPRAVLJANJA SAMOPOUZDANJA

i svega onog što klijentu umanjuje kvalitet života.

 

 

O EDUKACIJI:

EDUKACIJA PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA I VEŠTINA ZA :

- UVOĐENJE KLIJENTA U STANJE HIPNOZE,

- PRODUBLJIVANJE ISTIH STANJA,

- RAD U TRANSU,

- IZVOĐENJE IZ HIPNOZE,

- ODREDJIVANJE TIPOVA LIČNOSTI,

- TESTOVE SUGESTIBILNOSTI

- I PREKO DESET HIPNOTIČKIH INDUKCIJA.

 

 

PODRAZUMEVA 30% TEORIJE, A SVE OSTALO JE DINAMIČAN I PRAKTIČAN RAD.

ZNANJE KOJE STIČETE OVOM EDUKACIJOM JE OSNOVA KOJA JE NEOPHODNA U DALJEM USAVRŠAVANJU I STICANJU ZNANJA ZA BUDUĆEG KLINIČKOG HIPNOTERAPEUTA. 

ZA SVE POLAZNIKE TEČAJA OBEZBEĐEN JE ŠTAMPANI MATERIJAL KOJI JE POTREBAN ZA UČENJE I RAD.

 

 

★ KOME JE NAMIJENJENA EDUKACIJA:

 

U školu hipnoze može se prijaviti svako ko je motivisan i želi da nauči moćne tehnike koje može koristi u radu sa drugima i u radu na sebi.


Tehnike koje budete naučili na ovoj edukaciji će zauvek promeniti vaš život, odnos prema sebi i vaša shvatanja o funkcionisanju ljudskog uma.


Ne postoje preduslovi za učešće na našim kursevima, nije važno koje struke su kandidati, važno je samo da žele da uče i razvijaju se i da su moralne osobe.


Edukacija je intenzivna, što znači da ćete u kratkom vremenskom periodu naučiti mnogo tehnika, veština i konceptualnih znanja koja su neophodna za rad.


Budite spremni da intenzivno učite i vežbate. Po završetku svakog kursa dobijete štampane materijale tako da niste u obavezi da bilo šta pišete tokom kursa.

 

 

 

EDUKACIJU VODI:

Daniela Lukić iz Beograda, licencirani klinički hipno-terapeut za područje Evrope i država EU, sertifikovani trener hipnoterapeuta sa 15 godina iskustva u radu, predavač na inostranim kongresima hipnoterapeuta i holistički terapeut, direktor trening centra IAHP u Beogradu i Internacionalne akademije hipnoze i persuazije.

 

 

Nakon skolovanja u Beogradu, postdiplomske studije zavrsila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

 

 

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja će biti predstavljena na SVETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017. i 2018.

 

 

 

 

KOTIZACIJA ZA OBUKU: 350 eura

 

Informacije i prijave na:

00382 67 535 705 , ili VIBER 00382 67 385 157 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 75 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN