MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 19. i 20. oktobra i 26. i 27. oktobra 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 6. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 6. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih Besplatno predavanje - Zašto vam se želje ne ispunjavaju - u Podgorici 12. oktobra: Besplatno predavanje na temu "Zašto vam se želje (ne) ispunjavaju" u Podgorici 12. oktobra 2019.   Predavanje ce održati Brankica Kovačević iz Beograda, diplomirani ekonomista, diplomirani psiholog, master psiholog-psihoterapeut, autorka bestselera Besplatno predavanje o metodi Access Bars u Podgorici 24. septembra: Besplatno predavanje o metodi Access Bars u Yoga studiu u Podgorici u utorak 24. septembra od 20.30h      ACCESS BARS™ Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi Access Bars® obuka 28. septembra u Podgorici : Access Bars®  obuka u Podgorici 28. septembra    ACCESS BARS™ Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena otkada ste Jelena Vuletić: Probudi liderku u sebi: "„Ja, liderka" predstavlja prvi koučing program u Crnoj Gori koji je posvećen razvoju liderstva kod žena." , objašnjava Jelena Vuletić, Izvršna direktorka za rizike Hipotekarne banke i osnivač kompanije "Balance to

Access Bars® obuka 28. septembra u Podgorici

Access Bars®  obuka u Podgorici 28. septembra 

 

ACCESS BARS™


Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena otkada ste primili iscjeljenje i ljubaznost bez ikakvog prosuđivanja vašeg tela ili vašeg bića?

 

O metodi:

 

Access Bars® je prvi tečaj u Access Consciusness (https://www.accessconsciousness.com/hr/) i osnivač je Gary Douglas (https://garymdouglas.com/) i koosnivač Dr. Dain Heer (https://drdainheer.com/)

 

Access Bars® su 32 tačke na glavi koje pri nežnom dodiru, na lagan način otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate! U tim su tačkama sačuvane sve naše misli, ideje, verovanja, emocije i razmatranja iz bilo kog vremena. Ova metoda je prilika da sve to otpustite!

 

Svaki tretman Barsa može otpustiti ograničenja, koja smo taložili oduvek, u području života koji korespondira s određenim tačkama Barsa koje se dodiruju. To je neverovatno negujuć i relaksirajući proces koji uklanja ograničenja u svim aspektima života koja ste VI spremni promeniti!

Koliko vremena u životu provedete radeći, umjesto da primate? Jeste li primetili da vam život još uvek nije onakav kakvog biste hteli? Mogli biste imati sve što želite kada biste bili voljni da više primate, a možda nešto manje da radite! Primanje ili učenje Barsa® omogućiće vam to i još puno više!

 

Bars® je pomogao hiljadama ljudi da promene mnoge aspekte u životu, kao što su:

spavanje, zdravlje i telesna težina, novac, odnosi, anksioznost, stres itd.

U najgorem slučaju osećaćete se kao posle najbolje masaže u životu. A u najboljem slučaju čitav će vam se život s lakoćom promeniti nabolje.

 

Svaka misao, ideja, uverenje, odluke ili stavovi kojih se čvrsto držimo, ne puštajući ih, stvaraju blokadu i postanu ograničenja za našu sposobnost da u različita područja života privučemo nove stvari pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost i to s potpunom lakoćom. Stvaranjem blokada onemogućavamo i ograničavamo svoj razvoj, napredak i radost življenja.


Bars tačke se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućavaju energiji da nesmetano teče i otpusti sve te naboje i blokade koji nas u životu ograničavaju i onemogućuju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

 


Bars® je neveroavtno relaksirajuci i negujuci tretman i Bars tretmanom možemo postići:


- Opuštanje i energiziranje tijela
- Otpuštanje blokada koje nas ograničavaju uzrokovane potisnutim emocijama i uverenjima
- Oslobađanje i otvaranje mogućnosti primanja u svim područjima života
- Otpuštanje napetosti, teskobe, stresa u tielu i umu
- Osećaj mira , lakoće I radosti
- Lakši protok energije u tijelu
- Bolji san i raspoloženje i još mnogo toga što izaberemo

 

 

OBUKA:

Obuka traje jedan dan, oko 8 sati - za vreme obuke ćete ovladati tehnikom, praktićnim i teorijskim delom.

Primaju se 2 tretmana i daju se 2 tretmana, takođe se prolazi kroz verbalne procese a to su zapravo pitanja koja su sastavni deo ove tehnike i po najnovijem priručniku dobijaju se i neki dodatni telesni procesi.

Posle obuke vi postajete Bars praktičar, dobijete oficijalni priručnik sa detaljnim uputstvima za rad kao i internacionalni sertifikat priznat više od 170 zemalja sveta. Možete raditi i organizovati Bars razmene kao i naplaćivati tretmane.

 

Šta ako je ova obuka početak nečeg sasvim drugačijeg i šta ako možemo doprineti nama, našim bližnjima i planeti Zemlji?

 

Obuku radi Milena Maravić

 

Milena dolazi iz Beograda, ima 33 godine, završila je turizam i ima bogato iskustvo u radu sa ljudima u velikim grupama.

Dobar deo svog profesionalnog iskustva je stekla upravo u Crnoj Gori kao i inostranstvu i radu na prekookenskim brodovima u galerijama umetnina. Sama je BARS prakticar kao i sertifikovani fasilitator ove metode.

 

Kontakt za informacije:

Natali 069 750 880

Marina 069 616 555

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 55 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN