MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 15. do 18. decembra: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci od 24. do 27. novembra: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra 2018. u Banja Luci Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje Obuka za MADEROTERAPIJU 17. i 18. novembra u Podgorici : OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 17. I 18. NOVEMBRA 2018.   Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od Festival - Ljepote Mediterana - u Budvi 22. i 23. oktobra: U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 9 predavanja i Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra:       Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra   Kako izgleda homeopatski pregled?   Homeopatski pregled se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru sa klijentom. Za vreme razgovora homeopata će vam postaviti Reiki tretmani na Zlatiboru 23. i 24. novembra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, MP program : Individualni tretmani u Baru od 8. do 10. septembra   Rešavanje konkretnih tema i problema. Radi se fokusirano i usmjereno na jednu temu koja predstavlja problem. Tretman traje od sat do sat Obuka za EETT life coach-a u Podgorici od 15. septembra: U Podgorici pocinje Napredni program obuke za EETT life coach-a. Prvi modul 15. i 16. septrembra. Obuku vodi Ivana Kuzmanovic. Prijave na 067 535 705   O EETT metodi mozete procitati OVDJE         NAPREDNA GODINA – Reiki tretmani u Nikšiću 13. i 14. oktobra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma,

Obuka za MADEROTERAPIJU 17. i 18. novembra u Podgorici

OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 17. I 18. NOVEMBRA 2018.

 

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od drveta sto terapiju cini 100% prirodnom, bez mogucnosti alergijskih reakcija na kozu. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaze u odnosu na vec poznate klasicne masaze.
Namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viskom vode, toksinima u potkoznom tkivu, borama i celulitom.

 

Ovom metodom stimulise se i popravlja ravnoteza energije, smanjuje stres i oslobadjaju misići i zglobovi od bolova.

Sa Maderoterapijom dobijamo dobre estetske rezultate, čvršće telo, zategnutiju kozu, smanjuju se loklalizovani depoi masnih ćelija, izbacuju se toksini, visak vode i celulit.

Prednost ove tehnike u odnosu na sve druge tehnike masaza je u specijalno oblikovanim drvenim elementima koji omogućavaju intenzitet pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viskom vode.

 

PROGRAM PREDAVANJA 

 

Maderoterapija tijela

 

OBUKA zapocinje upoznavanjem sa maderoterapijom i njenim blagotvornim delovanjem na telo.


Osnova maderoterapije jeste stimulacija limfne drenaze kao prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita.
Sa maderoterapijom se brze i lakse dolazi do zeljenih rezultata . Praksa je pokazala da maderoterapija ima bolji ucinak nego klasicna anticelulit masaza.

Na dobro savladanoj teorijskoj osnovi gradimo buduci praktican rad, a zatim prelazimo na kompleksnije masaze oklagijama uz tehnike prepoznavanja potreba svakog klijenta ponaosob.

 

 

U toku dva dana obuke u Podgorici:

- obuka za maderoterapiju tijela I

- obuka za anticelulit masažu

U mogućnosti ste da izaberete, u skladu savašim mogućnostima, stepenom dosadašnje edukacije i  vašom željom za usavršavanjem.

 

Cijene obuke:

- obuka za maderoterapiju tijela - 300 eura

 

- obuka za anticelulit masažu - 300 EURA

UKOLIKO SE ODLUČITE ZA KOMPLETNU OBUKU,MADEOTERAPIJU TIJELA i obuku za ANTICELULIT MASAŽU, OSTVARUJETE POPUST PA JE CIJENA UKUPNO 400 EURA

 

SET OKLAGIJA JE GRATIS. POSLE OBUKE STE POTPUNO SPREMNI ZA RAD. KO ZELI, POSTOJI MOGUCNOST DALJE SARADNJE SA NAMA.

Obuka je od 10h do 18h sa pauzom

 

SERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU OBUKE

 

Po zavrsetku prakticnog dela obuke polazniku se omogućava sticanje sertifikata za maderoterapiju.

Kurs masaze za maderoterapiju izvodi profesor sa dugogodisnjim iskustvom u prenosenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata.

Svakom polazniku posvećena je maksimalna paznja, kako bi se sto bolje osposobio za buduće zanimanje.

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

Tijana Baletić iz Beograda, licencirani profesor od strane ministarstva zdravlja Srbije,

sa visokim školskim obrazovanjem.

Specijalista medicinske nege lica i tela.

Viši strukovni kozmetičar - estetičar.

 

 

Informacije na 

 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

 

Share

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN