MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Seminar - Da li je hipnoza i Vase resenje? - u Podgorici 14. septembra: Trocasovni seminar pod nazivom " Da li je hipnoza i Vasr resenje?" odrzace se u Podgorici u cetvrtak, 14.septembra od 18h do 19h Seminar vodi Tatjana Beocanin, hipnoterapeut iz Beograda, vlasnica Seminar KUNDAVADUTA od 8. do 10.septembra: KUNDAVADUTA OD KATARZE DO TIŠINE     -A. Osnovna ideja seminara i očekivani rezultati -B. Kome je seminar namenjen -C. Gde se održava seminar -C. Gde se održava seminar -D. Opšte informacije-E. O voditeljima seminara   A. OSNOVNA IDEJA SEMINARA I Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 15. do 19. septembra u Podgorici: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od od 15. do 18. septembra u Podgorici Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Podgorici : Tatjana Beočanin, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane  od 15. do 18. septembra u Podgorici Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme bilo Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci:     Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme bilo da je u pitanju zdravlje, napetost, nesanica, nelagoda pred ispit, strahovi, poroci, prekomerna kilaža, neuspeh Sanja Karadžić Lalić: Ljubav je esencija života: "NLP (Neuro-lingvističko programiranje) je metodologija koja je nastala tako što su naučnici istraživali šta je to što izuzetno uspješne ljude razlikuje od ostalih. Sumirali su ono što je zajedničko i O Procesu Kompletiranja sa Angelicom Horvatić: "U svom radu primjenjujem "Completion Process" metodu ili kako je na srpski prevedena "Proces Kompletiranja" od američke praktičarke, spiritualne učiteljice, vidovnjakinje i autorice Teal Swan. To je alternativna psihoterapeutska metoda Transmisaono iscjeljivanje od 23. do 27. juna u Banja Luci: Kako i kada ste poceli da se bavite iscjeljivanjem?   12.maja 2013.godine na dan sv.Vasilija Ostroškog osjetio sam transformaciju kod sebe u vidu blagih senzacija koje su mi se te noći desile Obuka za metodu - Brzo do ciljeva - 21. i 22. oktobra u Podgorici: Obuka za metodu "Brzo do ciljeva" u Podgorici 21. i 22. oktobra 2017.   Predavač: Igor Pribić, profesionalni praktičar Spiritualne Tehnologije, sa više od 20 godina iskustva i dugogodišnji učenik Živorada Mihajlovića Slavinskog. Od Artikulacija prisutnosti Leona Lučeva 4. i 5. februara u Podgorici: Poznati hrvatski glumac i pedagog Leon Lučev održaće radionicu ARTIKULACIJA PRISUTNOSTI, 4. i 5.februara u Podgorici. Riječ je o istraživanju, suočavanju i oslobađanju emocija koje blokiraju naš potencijal kroz vođene

Seminar KUNDAVADUTA od 8. do 10.septembra

KUNDAVADUTA OD KATARZE DO TIŠINE

 

 

-A. Osnovna ideja seminara i očekivani rezultati

-B. Kome je seminar namenjen

-C. Gde se održava seminar

-C. Gde se održava seminar

-D. Opšte informacije
-E. O voditeljima seminara

 

A. OSNOVNA IDEJA SEMINARA I OČEKIVANI REZULTATI

 

Osnovna ideja prvog dela seminara je da kroz rad sa telom, bazičnim emocijama i telesnim ekspresijama iznesemo na površinu naše potisnute sadržaje i blokade i tako oslobodimo naše skrivene potencijale za radost, bliskost, ljubav i svesnost. U drugom delu seminara ćemo raditi na usidravanju u biće, prisutnosti, osećaju JA JESAM.

 

Mi ne potiskujemo samo određene događaje i sa njima povezane takozvane "negativne" emocije: bes, tugu, strah, mržnju već i suze, smeh, radost, ljubav. Osnova prvog dela seminara su dinamičke, katarzične, aktivne, grupne meditacije...
Pojam katarza dolazi od grčke reči katharos, što znači pročišćenje. Mi ga koristimo u smislu iznošenja na površinu i snažnog pražnjenja potisnutih emocija i telesnih blokada što vodi pročišćenju, odnosno oslobadjanju od potisnutih sadržaja. Proverene metode disanja, dinamičkih telesnih vežbi, pokreta i plesa kombinovane sa tihim meditacijama dovode do povećanja osetljivosti, životnosti, bliskosti, spontanosti i svesnosti.

Tek posle katarze, za većinu nas, moguće je okusiti meditaciju, odnosno suptilni kvalitet svesnosti što je cilj drugog dela seminara.
Reč meditacija ima isti koren kao reč medicina: ona nas kroz svesnost leči od koncepata, fiksiranih stavova, samozabluda, laži i iluzija.
Kad razotkrijem sebe, šta tada ostaje? Ko sam onda ja?
Tada realnost prodire u nas, ono što je neuništivo i neprolazno, čista svesnost kao naša viša, prava priroda. Jedan deo ovog procesa možete iskusiti na ovom seminaru.
Kada okusimo i zavolimo Svesnost, Istinu, ona nas dalje vodi i usmerava...

Neke od metoda kroz koje ćemo proći na seminaru:


SVETLOSNI DAH


Svetlosni Dah je tehnika koju je uobličio Živorad Mihajlović – Slavinski.
Svetlosni Dah ili Transdimenzionalno Disanje je grupno, svesno, povezano disanje, čiji je cilj isceljenje, integracija ličnosti i prodiranje u dublje slojeve ličnog i kolektivnog nesvesnog. Ova tehnika te ciljeve ostvaruje u velikoj meri. Oko 30-50% učesnika doživljava čudan fenomen svetlosti - plave, bele ili zlatne, koja isceljuje njihova tela i istovremeno njihove društvene i emocionalne odnose. Odatle potiče naziv tehnike.


NAMASTE MEDITACIJA


Originalna kompilacija najznačajnih meditacionih tehnika indijskog mistika i gurua Osho-a, jogičkih, tantričkih meditacija i metoda telesne psihoterapije. Ima 15 stadijuma, traje oko dva i po sata i praćena je specijalno dizajniranom muzikom. Kombinacija katarzičnih sa smirenim meditacionim stadijumima proizvodi osećaj dubokog procišćenja, bliskosti i smirenja.

 

SEĆANJE NA SMRT

 


U mnogim duhovnim školama kao i velikim religijama, važan deo duhovne prakse je sećanje na smrt. Smisao toga je potpuno prihvatanje izvesnosti smrti i nepredvidljivosti života. Umiranje se dešava svakog trenutka, a smrt može doći svakog trena. Sa tom svešću prirodno se nameću pitanja: Šta mi je u životu zaista bitno? Da li to što mi je bitno, ja i živim?
Koji je smisao mog zivota? Ko sam ja?...
U ovom segmentu seminara ćemo se kroz elemente dramoterapije, dijadnih i grupnih interakcija suočiti iskustveno sa sopstvenim umiranjem kako bismo preispitali svoje životne vrednosti i koncepte o nama samima, otvorili se za istinu o sebi...
Sa nama umire i ceo univerzum koji je kreacija naseg uma. Sta je ono u nama i oko nas što je bezvremeno, večno i jedino istinito jer nije podložno promenama i nestajanju?

 


SUNJATA


Sunjata ili Božanska Praznina je seansa koja se sastoji od 60 spiritualnih vežbi.
Sunjata otvara sagledavanje realnosti izvan granica svakodnevnog "ja" i otkriva bezgranični prostor vašeg Istinskog Bića, koje je isto što i drugo ljudsko biće, život, postojanje... Sva iskustva pretapaju se u Jednost.
Spiritualni učitelji tradicionalnih sistema učili su da čovek može da stremi višoj svesti, ali da zavisi od proviđenja hoće li u tome uspeti. Drugim rečima, učeni smo kako da dođemo do vrata Istine, ali nije zavisilo od nas da li će se ta vrata i otvoriti.
Došlo je vreme ubrzane Spiritualne Evolucije. Sada je moguće učiniti kvantni skok na novi nivo svesti.
Tokom Sunjata seanse, bićete vođeni kroz spiritualne vežbe, korak po korak, od svakodnevnog do viših nivoa svesti. U jednom trenutku, bićete u prilici da ''uđete'' u stanje Apsolutne Praznine, sa punom svešću da nije neophodno kucati na vrata Istine, jer su vrata uvek bila otvorena.

 


B. KOME JE SEMINAR NAMENJEN?

 


Ukoliko imate duboku potrebu da spoznate iskustveno ko ste vi zapravo - ovo je seminar za vas.
Ukoliko ste spremni da se otvorite za istinu o sebi, po cenu napuštanja uvreženih verovanja koncepata i stavova - ovo je seminar za vas.
Ukoliko imate žudnju za slobodom - ovo je seminar za vas.
Ukoliko ste već na duhovnom putu, a sebe doživljavate kao početnika - ovo je seminar za vas. Nevinost, ne-znam-um, je u duhovnom svetu odlična početna pozicija.
Nikakva prethodna znanja i iskustva nisu preduslov za učešće na seminaru.
Ukoliko hoćete da dođete, a ne znate zašto - ovo je seminar za vas.
Ukoliko je svaki novi dan najbolji dan vašeg života, divno! Onda ništa.

 

 

C. GDE SE SEMINAR ODRŽAVA?

 


U jedinstvenom, tihom, izolovanom etno prostoru, namenjenom za duhovni rad. Plac "Jandala" se nalazi na pola puta izmedju Beograda i Novog Sada, na oko 2 km od Krčedina, na brdu između dva napuštena kamenoloma, sa pogledom na Dunav i Frušku Goru. Molimo posetite sajt: www.jandala.org

 

 

D. OPŠTE INFORMACIJE


DATUM ODRŽAVANJA: 8.-10. septembra 2017.
VREME: okupljanje učesnika u petak 8. septembra između 17h i 18h, završetak seminara u nedelju 10. septembra oko 18h.
CENA SEMINARA: 180 evra (ili u dinarskoj protivvrednosti).
U cenu je uključeno: dva puna pansiona (smeštaj u dvokrevetnim sobama), korišćenje đakuzija i saune + cena seminarskog rada.
Broj učesnika je ograničen.
Da bi vam mesto bilo obezbeđeno treba da uplatite akontaciju u iznosu od 80 eura.

Seminar nije namenjen za osobe ispod 21. godine, niti za osobe koje su bile ili jesu na psihijatrijskom lečenju ili lečenju od bolesti zavisnosti.
Budite slobodni da pitate sve što vas zanima u vezi seminara. Ukoliko hoćete da se prijavite neophodno je da obavite razgovor sa nekim od voditelja seminara uživo ili putem Skypa.

Dobrodošli !

Budite slobodni da ovo pozivno pismo prosledite svim potencijalno zaintresovanim osobama.

 

 

E. O VODITELJIMA SEMINARA


Igor Pribić


-Od 1994. godine, paralelno sa studiranjem Psihologije na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu, učesnik mnogobrojnih seminara i obuke za trenere sistema Spiritualne Tehnologije Živorada Mihajlovića - Slavinskog.
-Član grupe „Rad po sistemu G. I. Gurđijeva" 12 godina (1996.-2007.)
-Učesnik edukativno-iskustvenog rada iz oblasti transakcione analize, geštalt i integrativne psihoterapije, kao i rada na snovima po metodu Junga i Senoi plemena.
-Već dugi niz godina vodi seanse i seminare Spiritualne Tehnologije, grupne ili individualne, lično ili putem Skajpa.
-Više informacija na: http://igorpribic.weebly.com/
-Mob: 063 551 843, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nebojša Pjević


-Po zanimanju reditelj
-Učesnik i voditelj brojnih seminara iz duhovnog razvoja od 1997. Nekoliko puta boravio u Indiji, gde je proveo duže vreme u Osho ašramu u Puni i Satyananda asramu u Rikji.
-Psihodramski terapeut: diploma II stupnja po programu Britanske psihodramske asocijacije(BPA). Edukovao se kod dr Z. Đurića, dr Z. Ilića (1995-98) i Dr Dušana Potkonjaka (2000.-2010.). Pohadjao seanse iz grupne analize.
-Završio školu kliringa 1998-2001. kod Desimira Ivanovića
-Vodi grupnu i individualnu psihoterapiju
Mob.: 064 153 21 47, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 85 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN