MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici: Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 18. do 20. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 23. septembra    Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra: Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra   Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno, subota i nedelja od 10 do 18h Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 5 i 6. septembra Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157   Edukator: Petrović Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 18. do 20.septembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 16. do 18. 2020. i u Vrnjackoj Banji 18. do 20. avgusta   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra

Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra

Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 67 385 157

 

Edukator:

Petrović Kristina, bavi se kozmetologijom, anti-aging medicinom i estetikom.

Pohađa Master studije na Akademiji medicinskih nauka. Vlasnica je estetskog centra za negu i održavanje lica i tela K BEAUTY & ACADEMY u Beogradu i Cupriji.

 

Od 2016. godine kreće sa kontinuiranim obukama i edukacijama, kako u Srbiji, tako i na Akademiji za estetiku i PMU sa sedištem u Moskvi. Obukama se bavi od 2018. godine, a 2019. postaje zvanični trener ruske akademije i sa njima se kontinuirano edukuje i nadograđuje u svetu kozmetologije i estetike.

 

 

 

OBUKA ZA HIJALURON PEN u BANJA LUCI

 

HIJALURON PEN ili hijaluron olovka je aparat koji se koristi u anti-aging svrhe, za aplikovanje hijalurona, mezokoktela sa botoks efektom, preparata za lipolizu, ili mezokoktela za mezoterapiju i revitalizaciju lica, vrata i dekoltea.
 
 
TO JE NEINVAZIVNA, BEZBOLNA METODA BEZ NUS POJAVA I PERIODA OPORAVKA!
 
 
ŠTA MOŽEMO TRETIRATI? 
 
 
✔️Popunjavanje i vraćanje prirodnog volumena usana
✔️Popunjavanje bora
✔️Botox efekat
✔️Topljenje lokalnih masnih naslaga
✔️Biorevitalizaciju kože lica i tela
 
 
 
 
KOME SE PREPORUČUJU TRETMANI? 
 
Svima koji žele da se podvrgnu antiaging metodama bez hirurških zahvata, igle i perioda oporavka. 
 
Obuka za hijaluron pen podrazumeva biorevitalizaciju lica i tela hijaluronom, popunjavanje bora lica, popunjavanje i vraćanje volumena i svežine usana.
 
Kroz teorijski deo prelazimo:
 
✅Kompletnu anatomiju i fiziologiju kože! 
✅Šta je to što ubacujemo u kožu? 
✅Koje ampule smemo, koje nikako ne?
✅Za koje bore i koje delove koristimo Hijaluron, a kada iskljucivo Botox?
✅Koje još delove tela sem lica možemo da tretiramo penom, šta sve možemo da postignemo?
✅Šta podrazumeva priprema za jednu takvu intervenciju, i kakvi uslovi su nam potrebni?
✅Sa kojim sve tretmanima mozemo kombinovati hijaluron pen tretman?
✅I sta je to sto trebamo da znamo i uradimo pre samog ubrizgavanja hijalurona, kako bi efekti bili znatno bolji?
✅Da li koristimo hijaluronske filere, ili ampule hijalurona manje gustine? 
 
 
 
KOME JE NAMENJENA OBUKA
 
Svima koji žele da svojim klijentima ponude tretman koji je osvojio svet!
 
Predznanje nije potrebno, nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 
OBUKA ZA DERMAPEN u BANJA LUCI
 
 
DERMAPEN se smatra najmoćnijim sredstvom 21. veka za borbu protiv nesavršenosti lica, tela i opadanja kose.
 
Sam aparat je napravljen tako da veoma efikasno menja stari manuelni vid mezoterapije. Mezoterapija Dermapenom daje izuzetno dobre i trajne rezultate. Uz pažljiv odabir mezokoktela, i uz pomoć mikro iglica brišemo godine, ožiljke od akni, problematičnu kožu, fleke, tragove umora, suvu dehidriranu kožu, vraćamo koži sjaj, elastičnost, svežinu i mladalački izgled.
Veštačkom stimulacijom receptora za stvaranje kolagena, elastina i uopšte regeneraciju kože, dobijamo vrhunske rezultate, a Dermapen sebe postavlja na mesto nezamenljivog i najboljeg anti-aging tretmana današnjice!
 
 
 
 
INDIKACIJE ZA DERMAPEN TRETMANE
 
 
✅Bore,
✅Zatezanje kože,
✅Hiperpigmentacije- fleke,
✅Hidratacija,
✅Ožiljci od akni,
✅Podočnjaci,
✅Regeneracija,
✅Revitalizacija-Glow skin
✅Masna koža
✅Suva koža
✅Strije
✅Celulit
✅Opadanje kose
 
 
Polaznice kursa dobiće detaljno predavanje anatomije i fiziologije kože, tipova kože, šta od kog tipa očekujemo i na koji način im prići.
 
 
Savladaće tehniku rada Dermapen aparatom, kako u primeni tretmana lica, tako i u primeni kod tretmana tela i mezoterapije kose.
 
 
Takođe obradićemo deo pripreme same kože za ovakav tretman, na osnovu tipa kože , kao i način i mogućnost post nege, za odgovarajući tip kože.
Pažnju ćemo posvetiti kako preparatima koje koristimo, tako i načinu delovanja i kombinovanja istih kako bi smo pravično tretirali problem koji imamo, shodno tipu kože, godinama i rezultatu koji želimo postići.
 
Obuka traje jedan dan, od 10 do 18h.
 
Podrazumeva teorijski deo i rad na modelu. 
 
Predznanje nije potrebno, a nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 

OBUKA ZA BB GLOW u BANJA LUCI

 

BB GLOW je tretman koji čini kožu blistavom, sjajnom i savršenom. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.


BB Glow sadrži snažne i aktivne sastojke koji izjednačavaju boju kože tako što prave transparentnu kamuflažu i neguju kožu u isto vreme. Mnogi ga često žargonski nazivaju i "polutrajni puder"!


Ovaj tretman ne samo da deluju suprotno starenju kože, nego posvetljuje hiperpigmentacije, umanjuju tamne kolutove oko očiju, vlaži i umiruje osetljivu kožu, ublažava crvenilo, smiruje upaljenu kožu i smanjuje pore. Umorna i bleda koža dobija prirodan sjaj sa BB Glow tretmanom.


Tretman je prijatan i potpuno bezbolan. Za samu proceduru koristi se aparat sa nano nastavcima kojim se ne narušava integritet kože, već stimuliše kožu da proizvodi kolagen, elastin i fibroblaste bez njihovog oštećenja.

 

 


BB Glow je namenjen osobama sa:


– hiperpigmentacijama lica (flekama)
– proširenim porama
– sa masnom kožom
– sa suvom kožom
– izraženim kolutovima oko očiju (podočnjaci i kapci)
– sa crvenilom kože
– atopičnim dermatitisom (osim u aktivnoj fazi)
– neujednačenim tenom sa pegicama
– beživotnom i pušačkom kožom

 


Polaznici obuke savladaće tehniku pravičnog, profesionalnog izvođenja BB Glow tretmana, pripreme kože za tretman, nege nakon, saznaće kome smemo, a kome nikada ne radimo BB Glow tretman.
Obuka traje jedan dan.

Sastoji se od teorijskog i praktičnog dela. Svi polaznici dobijaju sertifikat.

Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene nedelja, 20 septembar 2020 02:38

Pogodaka: 12

Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici

Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici

 

AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda je hipnoza rešenje za vas

 

Uklonite uzrok i Vaš problem nestaje - Daniela Lukić, hipnoterapeut koja radi više od 40 hipnotičkih tehnika 

 

 

Od 20. do 22. septembra u Podgorici Daniela Lukić iz Beograda, klinički hipno-terapeut, sertifikovani trener hipnoterapeuta i holistički terapeut, direktor trening centra IAHP u Beogradu i Internacionalne akademije hipnoze i persuazije.

Nakon skolovanja u Beogradu, postdiplomske studije zavrsila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja je predstavljena na SVJETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017.

 

 

 

 

Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije

 

Tražite li rešenje za svoje probleme bilo da je u pitanju zdravlje, napetost, nesanica, nelagoda pred ispit, strahovi, poroci, prekomerna kilaža, neuspeh u emotivnim odnosima...? 

Možda ste probali puno metoda i tehnika ali i dalje niste rešili svoj problem i često mislite da je to jednostavno "jače od vas"? 

Baš za takve stvari za koje mislite da su "jače od vas", hipnoza je najefikasnije i najbrže rešenje.

Tu se ne bavimo preteranom, bespotrebnom analizom prošlosti, već radimo konkretno, direktno, precizno i efikasno na rešenju problema zbog kog ste i došli na tretman.

 


 

 

Hipnoza je premošćavanje kritičnog faktora između svesnog i podsvesnog dela uma i predstavlja uspostavljanje prihvatljivog selektivnog razmišljanja.

 

Korišćenje hipnoze u kliničke svrhe se naziva hipnoterapija.

 

Tretman podrazumijeva uzimanje intervjua koji sluzi tome da se odredi psiholoski profil klijenta, kao i najbolji pristup za resavanje problema zbog kojeg je osoba dosla na tretman hipnoze. Posle toga,  radi se tretman koji podrazumijeva uvodjenje u stanje hipnoze i prakticni rad. Posle tog dela, sledi dio u kojima se daju saveti i uputstva. 

Tretman traje sat vremena. 

 

Postoje mnogi mitovi o hipnozi, međutim hipnoza je potpuno bezbedna i hipnoterapeuti ne mogu ništa uraditi osobi što ona ne želi, , osoba koja želi da reši neki problem odlazi sa svesnim znanjem kod hipnoterapeuta ( osoba je potpuno svesna svega u svakom trenutku, u svakom trenutku može, ukoliko želi prestati) i na kraju rešava svoj problem.

 

 

Najčešći slučajevi su:

 

prestanak pušenja,

redukcija stresa,

nemoć na seksualnom planu,

depresija,

strahovi i fobije,

redukcija telesne težine,

alergije...

 

 

 

Kako izgleda hipnoterapeutska seansa?

 

 Potpuno je pogrešno uverenje da je hipnoza duboki san ili trans u kome gubite kontrolu, da onaj ko vas hipnotiše zapravo manipuliše vašim postupcima, da se posle „spavanja" u hipnozi budite bez sećanja.

 

Na kojim problemima najčešće radite sa osobama?

 

 

Manifestacije tipa:

 

  • Hronični stres
  • Strahovi  & Fobije
  • Anksioznost
  • Glavobolja
  • Nesanica
  • Napadi panike
  • Depresija 
  • Manjak Samopouzdanja
  • Razne zavisnosti
  • Hronični bolovi, itd.

 

 

 

 

Daniela Lukić  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 29. februara u Podgorici

Sistem rada 

- Daniela radi pojedinačno sa svakim klijentom koji dolazi u svoj zakazani termin.

  Dinamika rada po dogovoru.

 

 

Zbog rasporeda tretmana potrebno je da se prijavite na vrijeme. 

Informacije i zakazivanje na  

00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157 

 

 

Komentari osoba iz Crne Gore koje su prosle tretmane hipnotrapije kod Daniele:

 

R. iz Podgorice

Bio sam skeptican kad mi je zena predlozila da idem na hipnozu. Ipak, zbog problema koji sam imao sam odlučio da probam. Izuzetno sam zadovoljan. Danijela mi je skroz promijenila glavu :) na svu sreću-

 

S. iz Podgorice 


Veoma sam zadovoljna postignutim rezultatima. Daniela je iznad svega stručna i obučena za rad. Svaka čast, preporučila sam je i prijateljima.

 

B. iz Tivta

Nisam vjerovala da ovako nesto postoji, Daniela me primila kao da sam joj član familije. Potpuno me shvatila i razumjela moj problem. Prvo smo popričale o svemu a onda smo počele da radimo hipnozu. To mi je do sad najljepše stanje u kojem sam bila, šteta što ne mogu biti češče i duze u hipnozi. Ono što je uslijedilo je stvarno fascinantno. Oslobodila sam se tereta iz prošlosti, dok sam slušala Danielin glas, prosla sam kroz neke momente iz prošlosti koje su me mučile. Od toga sam se i bojala, ali sam posle tretmana shvatila da je bilo bez razloga. U tom stanju sam razumjela sve i to je sad potpuno iza mene. Kao nova sam. Hvala Danieli a i Maji :)

 

 D. sa Cetinja 

Već sam probala hipnozu ranije, mada nisam imala očekivane rezultate. Prije 2 mjeseca sam dobila preporuku za Danielu i na nagovor kume koja je več bila kod nje odlučila da i ja podjem. Ovo što sam doživjela kod Daniele se ne može prepričati lako. To je za mene bilo potpuno novo iskustvo, radile smo mnogo dubok rad poslije kojeg sam se potpuno promijenila, naravno POZITIVNO! Za svaku je preporuku, svaka čast na znanju i posvećenosti Pozdrav sa Cetinja! 

 

V. iz Berana

Veliko hvala divnoj gdji Danieli na svim savjetima koje mi je dala i za sve ono što mi je uradila u hipnozi. Zaista sam imala osjećaj da će ovo biti pravo rešenje za mene. Porodica  mi  nije vjerovala kad su čuli da idem da me neko hipnotiše. ALi ja sam rekla, probaću pa sto Bog da. I hvala Bogu, problem zbog kojeg sam došla više nemam. Prosto sam srećna. 

 

T. iz Budve

Zaista svaka čast divoj Danieli, lijepoj, miloj, stručnoj dami koja mi je pomogla da izadjem na kraj sa problemom. Čula sam odavno za hipnozu ali se nikad ranije nisam odlučila i da pokušam. Kad sam vidjela njenu sliku i kad sam joj čula glas, znala sam da je to to i da je ona osoba kojoj mogu pružiti povjerenje. Nisam pogriješila. Mislim da je ovo i početak divnog prijateljstva izmedju nas, i počastvovana sam. Hvala od srca!

 

T. iz Ulcinja

Šta drugo mogu reći, osim da je ona za moje dijete uradila više nego bilo ko drugi. Zahvalan sam i preporučio bih je svima.

 

Share

Datum poslednje izmene ponedeljak, 07 septembar 2020 14:08

Pogodaka: 53

Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta

Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.

 

 

Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg organizma. Aparati detektuju disbalanse u radu svakog organa u Vašem telu: kompletan endokrini sistem, postojanje alergija, vitaminsko-mineralni status, laboratorijske analize, genetiku, sastav tela (prema rezultatima se određuju promene u ishrani), postojanje patogenih uzročnika (bakterije, virusi, gljivice, paraziti), teški metali i još mnogo toga. Pored pregleda, terapeut će Vam ponuditi i sve neophodne savete i predloge kako da napravite najbolje i neophodne promene za Vaš organizam, uz potpuno GRATIS određivanje dijetetsko-higijenskog režima za svakog klijenta pojedinačno.

 

1. Sto pregled obuhvata?

 

Pregledi kvantno- informacionim aparatima obuhvataju analizu celokupnog zdravstvenog stanja organizma osobe koja se pregleda.
I svom radu koristim dve vrste aparata I svaki od njih ima svoju različitu namenu.


Manji kvantni aparat vrši pregled kompletne fiziologije u telu i sledećih organa:


1.Kardio I cerebrovaskularni sistem,
2.Pluća
3.Jetra
4.Žuč
5.Pankreas
6.Želudac
7.Debelo i tanko crevo
8.Bubrezi
9.Endokrini sistem
10.Šećer
11.Kosti
12.Kičma
13.Psihološka baza
14.Masnoće
15.Meridijani
16.Tiroida
17.Ginekologija,kod muškaraca prostata I spermogram
18.Ph organizma
19.Teški metali
20.Minerali
21.Vitamini
22.Amino-kiseline
23.Koenzimi
24.Stanje metabolizma
25.Kompletno fizičko stanje organizma (bmi, bmr, voda, mišići, masti )
26.Kompletan energetski status/skor

 


Kako se pregled vrsi? Koliko traje? Jesu li potrebne pripreme?

Pregledi se vrsi sa jednim od dva aparata, ili po potrebi sa oba. 

 

Opis pregleda manjim, Quantum, aparatom

 

Pregled ovim aparatom traje sa uputama 30 min.


Ne postoje kontraindikacije za vršenje pregleda osim ako je ugradjen pejsmejker.
Pregled je komforan I brz. Ne postoji mogućnost bola ili neprijatnosti prilikom pregleda.
Klijent se priključuje na aparat koji je konektovan na kompjuter, gde se pojavljuju rezultati.


Na osnovu sveobuhvatnog pregleda klijent dobija adekvatne savete o promeni navika, ishrane, dodacima u vidu suplemenata itd.

 

 


Veliki aparat- Biorezonantna dijagnostika i terapija

 

Za pregled ovim aparatom potrebno je sat vremena.


Aparat pored sveobuhvatne dijagnostike radi istovremeno i terapiju.


Takođe,performanse aparata omogućavaju da se napravi terapija za klijenta za dugoročniju upotrebu.


Analiza ovim aparatom je u 9d tehnologiji što znači da svaki organ u telu vidi i skenira sa svih strana.


Analiza obuhvata i preko 300 alergena, kompletnu analizu hromozoma (genetika), patogene uzročnike kao što su paraziti, gljivice, bakterije I virusi.


Arterijski I venski sistem su takođe deo analize.


Ovaj aparat podrazumeva kvantni skener u malom i podrazumeva kompletan dijagnostičko- terapijski pristup.


Pregledi se obavljaju veoma komforno, klijent za vreme pregleda i terapije drži slušalice na ušima.


Ne postoji starosna granica za ovaj pregled. Pregled mogu obavljati trudnice, mala deca I stariji ljudi bez problema.


Ne postoje nus-pojave.


Pregled ovim aparatom je potpuno bezbedan.

Aparat pregleda sve organe I organske sisteme u telu.

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

U svojoj dugogodišnjoj praksi navedeni pregledi su se pokazali kao neophodni i veoma korisni kod različitih vrsta problema. Tome svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Vrlo često ovakvim pregledima sprečimo ozbiljnije komplikacije koje mogu nastati usled loših navika, nepoznavanja sopstvenog organizma itd.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

Datum poslednje izmene ponedeljak, 17 avgust 2020 21:35

Pogodaka: 308

Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 18. do 20. septembra

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 23. septembra 

 

Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.

 

 

Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg organizma. Aparati detektuju disbalanse u radu svakog organa u Vašem telu: kompletan endokrini sistem, postojanje alergija, vitaminsko-mineralni status, laboratorijske analize, genetiku, sastav tela (prema rezultatima se određuju promene u ishrani), postojanje patogenih uzročnika (bakterije, virusi, gljivice, paraziti), teški metali i još mnogo toga. Pored pregleda, terapeut će Vam ponuditi i sve neophodne savete i predloge kako da napravite najbolje i neophodne promene za Vaš organizam, uz potpuno GRATIS određivanje dijetetsko-higijenskog režima za svakog klijenta pojedinačno.

 

1. Sto pregled obuhvata?

 

Pregledi kvantno- informacionim aparatima obuhvataju analizu celokupnog zdravstvenog stanja organizma osobe koja se pregleda.
I svom radu koristim dve vrste aparata I svaki od njih ima svoju različitu namenu.


Manji kvantni aparat vrši pregled kompletne fiziologije u telu i sledećih organa:


1.Kardio I cerebrovaskularni sistem,
2.Pluća
3.Jetra
4.Žuč
5.Pankreas
6.Želudac
7.Debelo i tanko crevo
8.Bubrezi
9.Endokrini sistem
10.Šećer
11.Kosti
12.Kičma
13.Psihološka baza
14.Masnoće
15.Meridijani
16.Tiroida
17.Ginekologija,kod muškaraca prostata I spermogram
18.Ph organizma
19.Teški metali
20.Minerali
21.Vitamini
22.Amino-kiseline
23.Koenzimi
24.Stanje metabolizma
25.Kompletno fizičko stanje organizma (bmi, bmr, voda, mišići, masti )
26.Kompletan energetski status/skor

 


Kako se pregled vrsi? Koliko traje? Jesu li potrebne pripreme?

Pregledi se vrsi sa jednim od dva aparata, ili po potrebi sa oba. 

 

Opis pregleda manjim, Quantum, aparatom

 

Pregled ovim aparatom traje sa uputama 30 min.


Ne postoje kontraindikacije za vršenje pregleda osim ako je ugradjen pejsmejker.
Pregled je komforan I brz. Ne postoji mogućnost bola ili neprijatnosti prilikom pregleda.
Klijent se priključuje na aparat koji je konektovan na kompjuter, gde se pojavljuju rezultati.


Na osnovu sveobuhvatnog pregleda klijent dobija adekvatne savete o promeni navika, ishrane, dodacima u vidu suplemenata itd.

 

 


Veliki aparat- Biorezonantna dijagnostika i terapija

 

Za pregled ovim aparatom potrebno je sat vremena.


Aparat pored sveobuhvatne dijagnostike radi istovremeno i terapiju.


Takođe,performanse aparata omogućavaju da se napravi terapija za klijenta za dugoročniju upotrebu.


Analiza ovim aparatom je u 9d tehnologiji što znači da svaki organ u telu vidi i skenira sa svih strana.


Analiza obuhvata i preko 300 alergena, kompletnu analizu hromozoma (genetika), patogene uzročnike kao što su paraziti, gljivice, bakterije I virusi.


Arterijski I venski sistem su takođe deo analize.


Ovaj aparat podrazumeva kvantni skener u malom i podrazumeva kompletan dijagnostičko- terapijski pristup.


Pregledi se obavljaju veoma komforno, klijent za vreme pregleda i terapije drži slušalice na ušima.


Ne postoji starosna granica za ovaj pregled. Pregled mogu obavljati trudnice, mala deca I stariji ljudi bez problema.


Ne postoje nus-pojave.


Pregled ovim aparatom je potpuno bezbedan.

Aparat pregleda sve organe I organske sisteme u telu.

 

U svojoj dugogodišnjoj praksi navedeni pregledi su se pokazali kao neophodni i veoma korisni kod različitih vrsta problema. Tome svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Vrlo često ovakvim pregledima sprečimo ozbiljnije komplikacije koje mogu nastati usled loših navika, nepoznavanja sopstvenog organizma itd.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Share

Datum poslednje izmene nedelja, 20 septembar 2020 01:56

Pogodaka: 807

Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula

Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula

 

"Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, meseci ili godine, već od trenutka kada prvi put sednemo da meditiramo, počinju da se ispoljavaju blagodeti na svim nivoima čovekovog postojanja, ", objašnjava Ljubomir Kojo, licencirani Učitelj Transcendentalne meditacije, konsultant Mahariši ajurvede, aromaterapeut, praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja

 

Šta je Transcendentalna meditacija?

 

Transcendentalna meditacija je laka, prirodna i nenaporna tehnika za razvoj punog potencijala čoveka. To je jedinstvena tehnika čiji se principi i praksa fundamentalno razlikuju od bilo koje druge forme meditacije ili metode mentalnog ili fizičkog razvoja dostupnih na tržištu. To je najviše ispitivana tehnika samorazvoja na svetu. Do sada je urađeno preko 600 nezavisnih naučnih istraživanja na preko 250 univerziteta i istraživačkih instituta u 33 zemlje.

 

Ona su rađena od Moskovskog instituta za kibernetiku pri Ruskoj akademiji nauka, preko Karolinska univerziteta iz Švedske, Stenforda, Jejla, Harvarda, Prinstona, Masačusetskog instituta za tehnologiju i mnogih drugih, sve do nekoliko istraživanja koja su urađena kod nas, na Institutu za mentalno zdravlje.

Ta istraživanja su pokazala da je Transcendentalna meditacija najefikasnija dostupna tehnika, koja omogućava duboku relaksaciju, oslobađa od stresa, unapređuje zdravlje, povećava inteligenciju i kreativnost, donosi osećaj sreće i unutrašnje ispunjenosti i time daje direktan doprinos unapređenju međuljudskih odnosa i dostizanju svetskog mira.

To nije nikakva religija, filozofski sistem ili nešto slično, to je tehnika direktnog iskustva. Pomoću nje dolazimo u kontakt sa osnovnim poljem života koje je nauka nazvala Jedinstvenim poljem ili Univerzalnim poljem prirodnog zakona.

 

Jedinstveno polje je, kako je i moderna fizika utvrdila, izvor svih sila i svih čestica koje postoje u prirodi, izvor cele kreacije ili celog univerzuma. Samim tim, ono predstavlja i osnovno polje života iz koga nastajemo i u kome postojimo i mi, ljudska bića. Primenom Transcendentalne meditacije naš duh dolazi u kontakt sa Jedinstvenim poljem i na taj način dostiže svoje osnovno stanje, stanje potpune slobode, neograničenosti, stanje gde nema nikakvih misli, nikakve mentalne aktivnosti, stanje najveće svesnosti. Zato se za ovu tehniku kaže da je tehnika povratka sebi ili tehnika povratka kući.


Jedinstveno polje je rezervoar beskonačne energije, beskonačne ineligencije, beskonačne kreativnosti. Ono predstavlja, kako kvantna fizika kaže, polje čiste svesti, čiste Kreativne inteligencije, beskonačne organizujuće moći Jedinstvenog polja.
Kreativna inteligencija je univerzalna inteligencija Prirode, koja je stvorila i koja održava u savršenoj ravnoteži ceo Univerzum. Ona je izvor sveg reda u prirodi. Dodir sa njom unosi stanje reda u ceo naš sistem i unapređuje sve aspekte i sve nivoe našeg postojanja.

 

Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, meseci ili godine, već od trenutka kada prvi put sednem da meditiramo, počinju da se ispoljavaju blagodeti na svim nivoima čovekovog postojanja.To se dešava na nivoima psihe, uma, tela, počinju čak i da se poboljšavaju odnosi sa okruženjem.

Od prve meditacije počinju da se osećaju rezultati – život počinje prirodno da se živi sve više u stanju blaženstva, počinje prirodno da bude ispunjen mirom i srećom. Um i mišljenje postaju jasniji i skladniji, želje počinju da se ispunjavaju bez napora i automatski.
Ako lišće na drvetu nije kakvo bi trebalo da bude, možemo ga zaštiti od sunca ili se na bilo koji drugi način pobrinuti za njega ali iskusan baštovan zna da će jednim potezom, zalivanjem korena, učiniti da stablo, grane, grančice, cvetovi i svi ostali aspekti drveta trenutno ožive i razvijaju se. Zalivaj korenje da bi uživao u plodovima!

 

 

 

 

Ko sve moze nauciti i primjenjivati ovu tehniku?

Ova tehnika je toliko laka za učenje da je može naučiti svako ko je u stanju da ima ili da misli bilo kakve misli. Toliko je laka da je deca od desete godine uče na isti način kao i odrasle osobe. Deca od treće godine života je mogu naučiti ali na malo drugačiji način, prilagođen njihovom uzrastu, dok je od desete uče potpuno isto kao odrasli. Kod dece od desete pa do dvadesete godine života se jedino razlikuje preporučeno vreme trajanja same vežbe meditacije, sve ostalo je isto kao kod odraslih osoba.

 

 

Šta se dešava u toku same meditacije?

 

U toku meditacije naš um ili bolje rečeno naša pažnja spontano počinje da doživljava sve suptilnija faze razvoja sopstvenih misli. Nauka kaže da mi koristimo samo 5-10 % našeg mentalnog potencijala. U toku same meditacije, naša pažnja počinje da sa te grube površine svesnih misli spontano putuje ka unutra, doživljavajući sve finije i manje izražene nivo svojih misli, sve dok ne dođe do izvora misli, do Jedinstvenog polja. Kada doživi najsuptilniji izraz misli, tada transcendira (što znanči prekoračiti, otići van nečega) polje relativnog iskustva i odlazeći van domašaja misli, smiruje se u stanju transcendentalne svesti, stanju apsolutnog postojanja, stanju gde nema nikakve mentalne aktivnosti, nikakvih misli ali je um potpuno budan i svestan sebe. To je jedini način da se ode van domašaja misli, čiji „teror" trpimo svakodnevno. U tim trenucima ostvarujemo stanje potpunog potencijala.
Kada talas sa površine okeana dostiže svoj maksimalni potencijal. Kada se slegne, kada se smiri, kada dođe u svoje osnovno stanje. Tada on stiče status okeana, tada on jeste ceo okean.

 

Koji su glavni benefiti od meditacije?

 

Benefiti ili dobrobiti koje se ostvaruju primenom ove tehnike su mnogobrojne. Najčešće se priča o rezultatima istraživanja koja su pokazala dobrobiti primene ove tehnike u četiri značajna područija čovekovog življenja. To su razvoj mentalnog potencijala, unapređenje zdravlja, socijalni ili međuljudski odnosi i dostizanje svetskog mira. Na uvodnom predavanju se detaljno izlažu mnoga od tih istraživanja, što je teško izvodljivo u članku ove dužine. Ipak, pomenućemo neke od rezultata u sve četiri oblasti.

 

¤ Mentalni potencijal: Značajno i neprekidno se uvećava korišćenje mentalnog potencijala, za koji nauka inače kaže da ga koristimo samo 5 – 10%. Dolazi do oživljavanja funkcionisanja svih područija moždanih aktivnosti. Poboljšava se i dugoročna i kratkoročna memorija, bez obzira na godine starosti onog ko je vežba. Dolazi do povećanja koeficijenta inteligencije, kao i raznih drugih oblika inteligencije, nasuprot uverenju u naučnim krugovima koje je vladalo do ovih istraživanja, da inteligenciju nije moguće povećavati posle 24. – 25. godine starosti. Poboljšava se učenje i usvajanje novih znanja i koncepata, kao i mogućnosti akademskih postignuća. Smanjuje se neurotičnost, anksioznost, depresija, poboljšava moralno rezonovanje. Misli postaju snažnije i sređenije, što dovodi do toga da postajemo sve efikasniji u obavljanju bilo koje vrste posla ili akativnosti.

 

¤ Zdravlje: Dolazi do smanjenja krvnog pritiska i sistolnog i dijastolnog. Smanjuju se aterosklerotične naslage ili plakovi na zidovima krvnih sudova, samom vežbom, bez ikakvih medikamenata. Smanjuje se insulinska rezistencija, koja je glavni uzročnik dijabetesa tipa 2. Čovek se podmlađuje tj. smanjuje se biološka starost organizma. Smanjuju se vrednosti masnoća u krvi, kao što se i povećava alkalnost organizma. Poboljšavaju se atletske sposobnosti, što su prepoznali mnogi svetski poznati i uspešni sportisti, među kojima je i Novak Đoković.
Praksa Transcendentalne meditacije stvara, na onoga ko je vežba, izuzetno jake revitališuće i podmlađujuće uticaje, koji su kumulativni. Rezultat istraživanja u tom segmentu je dao zapanjujući rezultat. On kaže da se biološka starost, koja predstavlja realno stanje ili starost organizma, smanjuje kod praktikanata TM-a, koji to rade u poslednjih pet godina, za čitavih dvanaest godina! To znači da je čovek posle pet godina bavljenja ovom tehnikom podmlađen za čitavih dvanaest godina!

 

 Emisiju - gostovanje Ljubomira na tv Pink mozete pogledati klikom OVDJE¤ Socijalni odnosi: Povećavaju se radni učinak i zadovoljstvo u obavljanju posla, čak i kad se radi o najmonotonijim poslovima. Poboljšava se vrednovanje drugih osoba, što dovodi do našeg poboljšanog ponašanja i istog takvog odgovora iz okruženja. Ova tehnika stvarajući zdravog i srećnog pojedinca doprinosi stvaranju srećnog i skladnog društva. Ona razvija kvalitete uma i srca i doprinosi širenju pozitivnih uticaja u okolinu i kolektivnu svest i time stvara harmonično društvo koje se bazira na uzajamnom uvažavanju i skladnom ponašanju. Poboljšavaju se odnosi u zajednici bilo koje vrste, porodici, preduzeću, sportskom ili bilo kakvom timu.


Dobrobiti na ovom polju su prepoznale i uvele ovu tehniku za svoje zaposlene mnoge velike i uspešne firme kao što su Majkrosoft, Oliveti, Dženeral motors, Bank of Amerika, Ford, Motorola, Amerikan ekspres, IBM, Erikson, Kseroks, HP, Honda i mnoge druge.
Transcendentalna meditacija je uvedena u mnoge škole i univerzitete širom planete. Pokazalo se da kod učenika za vrlo kratko vreme, od samo par meseci, dolazi do poboljšanja uspeha na testovima i ispitima, kao što se i poboljšava njihovo ponašanje prema drugim učenicima i nastavnom osoblju. Učenici počinju da sve manje izostaju sa časova i da radije pohađaju nastavu. Deca oslobođena stresa postaju uzorni učenici i vršnjačko nasilje postaje samo ružna prošlost.

 

¤ Svetski mir: Svetski mir, koji je nedosanjani san celokupnog čovečanstva u svetskoj istoriji, postaje java i stvarnost zahvaljujući tehnici Transcendentalne meditacije. Problem koji nije mogao biti rešen zbog svoje veličine, primenom ove tehnike, rešava se na nivou pojedinca. Kada srećni i zadovoljni pojedinci odašilju te uticaje u okruženje i kolektivnu svest, dolazi do stvaranja srećnih i mirnih društava, što automatski dovodi do uspostavljanja svetskog mira.


Individualna i kolektivna svest su tesno povezane i snažo utiču jedna na drugu. Njihov uticaj je takav da kad 1% stanovnika nekog grada, oblasti ili države praktikuje tehniku Transcendentalne meditacije, automatski dolazi do takvih promena u kolektivnoj svesti da se sve negativne tendencije u društvu, kao što su stopa kriminala, broj samoubistava, broj saobraćajnih nesreća i slično, smanjuju za čak 25 – 30%. Istovremeno rastu pokazatelji pozitivnih promena u društvu. Merljive su čak i pozitivne promene u dešavanjima na berzi.

Do ovog otkrića se došlo 1974. godine i fenomen je nazvan Maharišijev efekat, po Mahariši Maheš Jogiju, indijskom fizičaru i najznačajnim svetskom naučniku u polju tehnologija razvoja svesti. On je i osnivač ili bolje reći obnovitelj više hiljada godina stere tehnike Transcendentalne meditacije.

Već 1976. godine Mahariši objavljuje postojanje, kasnije nazvanog, Proširenog Maharišijevog efekta. On govori da je, za postizanje spomenutih promena u kolektivnoj svesti, dovoljno samo √(1%) stanovnika te određene oblasti, pod uslovom da oni praktikuju TM Sidhi ili napredne tehnike Transcendentalne meditacije, među kojima je najpoznatija tehnika Jogijskog letenja. Postojanje ovog efekta je nauka dokazala 1983. godine.
Broj naprednih praktikanata, koji je dovoljan da dovede do kvantnog skoka u kolektivnoj svesti na celoj planeti, je samo 10.000. 
Važno je znati da svako ko praktikuje Transcendentalnu meditaciju, čini najbolju moguću stvar, ne samo za sebe, već i za svoju, kako bližu, tako i dalju okolinu.

 

Da li se zdravstvene tegobe mogu umanjiti primjenom ove tehnike?

 

Kako da ne. Savremena medicina kaže da je, u zavisnosti od autora, od 75 pa do čak 90% hroničnih bolesti psihosomatskog porekla. To znači da su ta oboljenja ili direktno izazavana stresom ili da stres ima glavnu ulogu u njihovom nastajanju. Tehnika transcendentalne meditacije, kao daleko najefikasnija tehnika u oslobađanju od stresa, uklanja sam uzrok psihosomatskih oboljenja. To se dešava zahvaljujući tome što nas vežbanje ove tehnike oslobađa ne samo svakodnevnih, već i duboko ukorenjenih stresova koje smo sticali tokom celog života.

Visoki krvni pritisak, angina pektoris, bronhijalna astma, diabetes melitus, reumatoidni artritis, izvesni poremećaji tiroidne žlezde, ekcemi, ulkusna bolest, samo su neka od obolenja koje moderna medicina klasifikuje kao psihosomatska.
Redovna vežba tehnike Transcendentalne meditacije doprinosi znatnom ublažavanju ovih tegoba, a u nekim slučajevima i do potpunog povlačenja simptoma.
U mojoj praksi, imao sam na desetine i desetine slučajeva gde je vežba tehnike TM, zajedno sa malim promenama u dnevnoj rutini i ishrani, doprinela bitnom popravljanju stanja. Kod pojedinih tegoba, na primer nesanice, delovanje je gotovo trenutno.

 

 

Kako je doslo do toga da pocnete da se bavite Transcendentalnom meditacijom?

 

 

U momentu kada sam se našao na raskrsnici nekih životnih puteva, imao sam snažno ubeđenje i osećaj da način života koji sam do tada vodio, a koji se može nazvati uobičajnim, nije sigurno sve što kao ljudska bića možemo dostići i da mora postojati neki viši cilj ili smisao života.

 

Zainteresovao sam se za vežbe joge i počeo da ih upražnjavam. Osećao sam se bolje i lagodnije ali se osećaj neke nedovoljnosti i dalje javljao. Čitajući literaturu koja se bavi čovekovim duhovnim razvojem, došao sam do zaključka da je meditacija nešto što bih trebao da probam. Pokušavao sam sa raznim tehnikama i živeo u ubeđenju da činim prvu stvar. Nekako mi je pod ruku pala Maharišijeva knjiga „Nauka o Bitku i umetnost življenja". U njoj on govori o tehnici Transcendentalne meditacije, o tome zašto je dobro vežbati je, o mehanizmu same tehnike i o tome da se jedino može naučiti postupkom kojim se prenosila milenijumima, od učitelja učeniku. Čitajući knjigu, javila mi se jaka želja da naučim tu tehniku. Sledeće pitanje koje mi je došlo bilo gde naći učitelja. Već posle samo nekoliko dana se desila još jedna u nizu „čudnih" koincidencija, koje su me pratile na tom putu sopstvenog razvoja. Saznao sam, od dobrog prijatelja, sa kojim sam se intezivno družio već nekoliko godina, da mu je prvi komšija, vrata do vrata, učitelj Transcendentalne meditacije. Mom iznenađenju nije bilo kraja.


Vrlo brzo sam zakazao uvodno predavanje i naučio tehniku. Tek sam tada shvatio da ona potpuno drugačija od bilo čega što sam do tada iskusio. Lakoća same prakse i efekti koji su odmah počeli da se javljaju su mi jasno govorili da je moja potraga za najefikasnijim sredstvom, koje će mi pomoći u maksimalnom ubrzanju sopstvene evolucije, završeno.

 


Posle kraćeg vremena praktikovanja, shvatio sam da ne postoji verovatno ništa drugo čime bih se bavio i time dao najveći mogući doprinos, ne samo sopstvenom razvoju, nego i razvoju i poboljšanju društava u celini. Sledećih nekoliko godina sam posvetio svojoj praksi meditacije i obuci koja me je dovela do toga da postanem učitelj ove vredne tehnike.

 

 

Osim sto ste Ucitelj TM, kojim srodnim tehnikama i metodama se bavite?

 

Za ajurvedu, najstariji medicinski sistem na svetu, zainteresovao sam se pre nego što sam postao učitelj Transcendentalne meditacije. Čitao sam neke knjige o ajurvedi i stvorila mi se želja da se bolje upoznam sa njom. Mnogo puta, od kada sam počeo da primenjujem ovu tehniku, uverio sam se da je tačno ono što se čuje od učitelja a to je da želje koje podstiču naš razvoj i čine nam dobro, počinju sve više i sve lakše da se ostvaruju kada čovek započne sa praksom meditacije. To se desilo i po mom završetku poslednje faze škole za učitelja Transcendentalne meditacije. Kada sam se, posle pet meseci neprekidne obuke vratio kući, dočekalo me je veliko iznađenje. Za četiri dana su počinjale postdiplomske studije Mahariši ajurvede, prvi put organizovane u jugoistočnoj Evropi! Još jednom su mi se, iznenada i potpuno spontano, otvorila velika vrata. Sa velikim zadovoljstvom sam započeo i posle skoro dve godine završio studije. Tada sam stekao zvanje konsultanta Mahariši ajurvede.


Vrlo brzo po završetku tih studija opet su se, gle iznenađenja, koje to i više nije, otvorila još jedna vrata. Opet se, prvi put kod nas, organizovala specijalizovana obuka za konsultanta u Mahariši aromaterapiji, koja predstavlja sastavni deo Mahariši ajurvede. Sa time što sam postao i Mahariši aromaterapeut, zaokružio sam jednu celinu veoma značajnog i srodnog znanja koje dolazi iz zajedničkog izvora prastarog, najstarijeg postojećeg znanja u današnjem svetu, iz drevne Vedske civilizacije.

Pored toga, obavljam tretmane Rekonekcije Kreativnom inteligencijom. To je postupak koji ne dolazi iz već pomenutog izvora znanja. On je novijeg datuma ali to ne umanjuje njegove fantastične rezultate u brzom isceljivanju kompletnog čovekovog bića. Obavlja se bez dodira, u tri tretmana od po pola sata. To dovodi do aktiviranja samoisceljujućih mehanizama koji postoje u svakome od nas. Rezultat toga je oslobađanja od velikog broja neravnoteža i bolesti koji postoje na bilo kom nivou našeg bića.

 


 

U Beogradu  cete odrzati kurs Transcendentalne meditacije u  julu. Koliko kurs traje?

 

Kurs traje pet dana, tokom kojih treba obezbediti po dva sata vremena.
Počinje se uvodnim predavanjem, na kome se stekne jasnija slika o samoj tehnici, razjasne neke nedoumice i postave željena pitanja. Sledećeg dana, kada se dobiju sva potrebna uputstva za započinjanje sa tehnikom, polaznik je već praktično naučio da meditira i stekao prva iskustva. Sve dobrobiti o kojima smo pričali počinju da se ispoljavaju već tada, od prvog dana meditacije. Sledeća tri dana služe za proveru same prakse i tokom njih se dobija još dosta dublje i šire znanje o mehanizmu same tehnike, o tradiciji iz koje ona dolazi, o mehanizmu oslobađanja od stresa tokom meditacije i odgovori na pitanja koja se u međuvremenu pojavila.
Posle tih pet dana polaznik je osposobljen da da do kraja života obavlja praksu bez ičijeg vođstva ili usmeravanja.
Ova tehnika, kako je neko rekao, za razliku od drugih tehnika meditacije, ne stvara sledbenike već lidere.

 

 

Da li su potrebne neke pripreme ili predznanje?

Za njeno učenje i primenu nije potrebno nikakvo predznanje ili sklonosti, ne zahteva promenu životnih navika ili načina života. Nije čak potrebno ni verovati u dobrobiti koje donosi. Dovoljno je samo je praktikovati, vežbati, svi rezultati dolaze potpuno automatski. To je razloga zašto se ova tehika naziva mehaničkom ili automatskom tehnikom razvoja svesti.

 

 

Da li je tacno da ljekari i zdravstveni radnici u svijetu preporucuju TM kao sredstvo za ocuvanje zdravlja?

 

Da, potpuno tačno. U celom svetu se sve više uviđa vrednost Transcendentalne meditacije. Američka asocijacija za srce ili za bolesti srca je, u poslednjih nekoliko godina, uložila dvadestčetiri miliona dolara u svoja istraživanja o uticaju primene ove tehnike na bolesti srca i krvnih sudova. Rezultat tih istraživanja je, da je tehnika Transcendentalne meditacije postala jedina relaksaciona tehnika za koju su lekari dobili preporuku da savetuju pacijentima njeno korišćenje. Takva preporuka se može dobiti od lekara širom sveta.

Da su uticaji primene Transcendentalne meditacije veoma povoljni za zdravlje govori i podatak da više osiguravajućih kompanija u Americi daju 30% popusta na životno osiguranje praktikantima ove tehnike. Razlog je taj što oni manje oboljevaju, manji su im medicinski troškovi i imaju duži životni vek. To je ono što pogoduje osiguravajućim društvima, pojedinci koji uplaćuju osiguranje a pri tom su zdravi i dugo žive.
Ova tehnika je, zahvaljujući tim svojim pozitivnim uticajima, uvedena u mnoge vrtiće, škole, univerzitete, firme, vojske, policje i zatvore, u velikom broju zemalja širom sveta.
Ono što je zajedničko pripadnicima svih tih organizacija je da im je potreban razvoj svesti, dobro zdravlje, kako psihičko tako i fizičko, oslobađanje od stresa i osećaj sreće i zadovoljstva. To je upravo ono što Transcendentalna meditacija omogućava potpuno prirodno, spontano i lako.

 

Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula (5 dana, u popodnevnim casovima)

Cena petodnevnog kursa 200 eura

Informacije na  

WhatssApp 00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene nedelja, 12 jul 2020 14:31

Pogodaka: 360

Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra

Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 19. i 20. septembra

 

Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno,

subota i nedelja od 10 do 18h

Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za brazilsku maderoterapiju (5 komada)

 

Brazilska maderoterapija je postala hit u svijetu.

Specijalno dizajnirana vakum zvona dovode do apsolutno nevjerovatnih rezultata i svakim novim danom je sve popularniji ovaj vid tretiranja celulita .

 

 

Rezultati se vide vec nakon samo jednog tretmana. Svaki sledeci tretman su novi i bolji rezultati.

 

Testiranja su pokazala da je jedan tretman brazilske maderoterapije 6 puta bolji od klasicne maderoterapije, a u kombinaciji sa klasicnom maderoterapijom daje nevjerovatne rezultate.

 

 

Brazilska madero masaža doseže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra.

 

 

 

Prednosti brazilske maderoterapije su:

 

- se smanjuju masne naslage oko struka,

- eliminiše višak sa butina,

- sužava struk,

- definišu ruke i noge,

- oblikuju butine i zadnjica,

- smanjuju naslage na leđima i stomaku

i preraspoređuje salo na zadnjici.

 

Prijave za obuku na 067 535 705 

 

Share

 

 

 

Datum poslednje izmene četvrtak, 03 septembar 2020 03:11

Pogodaka: 403

Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici

Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 5 i 6. septembra

Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157

 

Edukator:

Petrović Kristina, bavi se kozmetologijom, anti-aging medicinom i estetikom.

Pohađa Master studije na Akademiji medicinskih nauka. Vlasnica je estetskog centra za negu i održavanje lica i tela K BEAUTY & ACADEMY.

Od 2016. godine kreće sa kontinuiranim obukama i edukacijama, kako u Srbiji, tako i na Akademiji za estetiku i PMU sa sedištem u Moskvi. Obukama se bavi od 2018. godine, a 2019. postaje zvanični trener ruske akademije i sa njima se kontinuirano edukuje i nadograđuje u svetu kozmetologije i estetike.

 

 

 

 

 

OBUKA ZA HIJALURON PEN u Podgorici

 

HIJALURON PEN ili hijaluron olovka je aparat koji se koristi u anti-aging svrhe, za aplikovanje hijalurona, mezokoktela sa botoks efektom, preparata za lipolizu, ili mezokoktela za mezoterapiju i revitalizaciju lica, vrata i dekoltea.
 
 
TO JE NEINVAZIVNA, BEZBOLNA METODA BEZ NUS POJAVA I PERIODA OPORAVKA!
 
 
ŠTA MOŽEMO TRETIRATI? 
 
 
✔️Popunjavanje i vraćanje prirodnog volumena usana
✔️Popunjavanje bora
✔️Botox efekat
✔️Topljenje lokalnih masnih naslaga
✔️Biorevitalizaciju kože lica i tela
 
 
KOME SE PREPORUČUJU TRETMANI? 
 
Svima koji žele da se podvrgnu antiaging metodama bez hirurških zahvata, igle i perioda oporavka. 
 
Obuka za hijaluron pen podrazumeva biorevitalizaciju lica i tela hijaluronom, popunjavanje bora lica, popunjavanje i vraćanje volumena i svežine usana.
 
Kroz teorijski deo prelazimo:
 
✅Kompletnu anatomiju i fiziologiju kože! 
✅Šta je to što ubacujemo u kožu? 
✅Koje ampule smemo, koje nikako ne?
✅Za koje bore i koje delove koristimo Hijaluron, a kada iskljucivo Botox?
✅Koje još delove tela sem lica možemo da tretiramo penom, šta sve možemo da postignemo?
✅Šta podrazumeva priprema za jednu takvu intervenciju, i kakvi uslovi su nam potrebni?
✅Sa kojim sve tretmanima mozemo kombinovati hijaluron pen tretman?
✅I sta je to sto trebamo da znamo i uradimo pre samog ubrizgavanja hijalurona, kako bi efekti bili znatno bolji?
✅Da li koristimo hijaluronske filere, ili ampule hijalurona manje gustine? 
 
 
 
KOME JE NAMENJENA OBUKA
 
Svima koji žele da svojim klijentima ponude tretman koji je osvojio svet!
 
Predznanje nije potrebno, nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 
OBUKA ZA DERMAPEN u Podgorici
 
 
DERMAPEN se smatra najmoćnijim sredstvom 21. veka za borbu protiv nesavršenosti lica, tela i opadanja kose.
 
Sam aparat je napravljen tako da veoma efikasno menja stari manuelni vid mezoterapije. Mezoterapija Dermapenom daje izuzetno dobre i trajne rezultate. Uz pažljiv odabir mezokoktela, i uz pomoć mikro iglica brišemo godine, ožiljke od akni, problematičnu kožu, fleke, tragove umora, suvu dehidriranu kožu, vraćamo koži sjaj, elastičnost, svežinu i mladalački izgled.
Veštačkom stimulacijom receptora za stvaranje kolagena, elastina i uopšte regeneraciju kože, dobijamo vrhunske rezultate, a Dermapen sebe postavlja na mesto nezamenljivog i najboljeg anti-aging tretmana današnjice!
 
 
INDIKACIJE ZA DERMAPEN TRETMANE
 
 
✅Bore,
✅Zatezanje kože,
✅Hiperpigmentacije- fleke,
✅Hidratacija,
✅Ožiljci od akni,
✅Podočnjaci,
✅Regeneracija,
✅Revitalizacija-Glow skin
✅Masna koža
✅Suva koža
✅Strije
✅Celulit
✅Opadanje kose
 
 
Polaznice kursa dobiće detaljno predavanje anatomije i fiziologije kože, tipova kože, šta od kog tipa očekujemo i na koji način im prići.
 
Savladaće tehniku rada Dermapen aparatom, kako u primeni tretmana lica, tako i u primeni kod tretmana tela i mezoterapije kose.
 
Takođe obradićemo deo pripreme same kože za ovakav tretman, na osnovu tipa kože , kao i način i mogućnost post nege, za odgovarajući tip kože.
Pažnju ćemo posvetiti kako preparatima koje koristimo, tako i načinu delovanja i kombinovanja istih kako bi smo pravično tretirali problem koji imamo, shodno tipu kože, godinama i rezultatu koji želimo postići.
 
Obuka traje jedan dan, od 10 do 18h.
 
Podrazumeva teorijski deo i rad na modelu. 
 
Predznanje nije potrebno, a nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 

OBUKA ZA BB GLOW u Podgorici 

 

BB GLOW je tretman koji čini kožu blistavom, sjajnom i savršenom. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.


BB Glow sadrži snažne i aktivne sastojke koji izjednačavaju boju kože tako što prave transparentnu kamuflažu i neguju kožu u isto vreme. Mnogi ga često žargonski nazivaju i "polutrajni puder"!


Ovaj tretman ne samo da deluju suprotno starenju kože, nego posvetljuje hiperpigmentacije, umanjuju tamne kolutove oko očiju, vlaži i umiruje osetljivu kožu, ublažava crvenilo, smiruje upaljenu kožu i smanjuje pore. Umorna i bleda koža dobija prirodan sjaj sa BB Glow tretmanom.


Tretman je prijatan i potpuno bezbolan. Za samu proceduru koristi se aparat sa nano nastavcima kojim se ne narušava integritet kože, već stimuliše kožu da proizvodi kolagen, elastin i fibroblaste bez njihovog oštećenja.


BB Glow je namenjen osobama sa:


– hiperpigmentacijama lica (flekama)
– proširenim porama
– sa masnom kožom
– sa suvom kožom
– izraženim kolutovima oko očiju (podočnjaci i kapci)
– sa crvenilom kože
– atopičnim dermatitisom (osim u aktivnoj fazi)
– neujednačenim tenom sa pegicama
– beživotnom i pušačkom kožom

 


Polaznici obuke savladaće tehniku pravičnog, profesionalnog izvođenja BB Glow tretmana, pripreme kože za tretman, nege nakon, saznaće kome smemo, a kome nikada ne radimo BB Glow tretman.
Obuka traje jedan dan.

Sastoji se od teorijskog i praktičnog dela. Svi polaznici dobijaju sertifikat.

Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene nedelja, 20 septembar 2020 01:58

Pogodaka: 1472

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 44 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN