Monna - magazin za zdrav i uspješan život

    

 

Salata od pirinča i tunjevine: Potrebno - za jednu osobu: šolja pirinča crvena kisjela paprika Posna pita sa krompirom:   Potrebno:   800 gr kora za pitu2 dl ulja Radionica Muzika sfera u Podgorici 26. aprila: O radionici „Muzika sfera" Budući da se nalazimo u vremenu buđenja svesti, konačno shvatamo važnost mudrosti koja živi u starim znanjima. Svesni ove situacije, pokrenuli smo radionicu pod nazivom „Muzika sfera" Homeopatske konsultacije u Podgorici 25. i 26. aprila: Homeopatske konsultacije/pregledi sa homeopatom Tatjanom Karajanov u Podgorici 25. i 26. aprila. Konsultacija traje sat vremena, obuhvata pregled i homeopatske preparate. Cijena 60 eur. Uvodno besplatno predavanje 24. aprila u 19h u Ljubavna priča koja traje već 70 godina: Zamislite da ste u braku 70 godina. Ovaj par iz Toleda, Ohajo, Džon i Loret Majers, će ove godine, tačnije 12. aprila proslaviti 70 godina braka. Upoznali su se kada je Dvodnevna Igra transformacije u Dubrovniku 26. - 27. aprila: Dvodnevna Igra transformacije u Dubrovniku zakazana je za 26. i 27. april 2014., a radionicu vodi Snežana Radusinović, akreditovana facilitatorka Igre transformacije. O homeopatiji sa Tatjanom Karajanov: Danas, nakon deset godina praktikovanja homeopatije i preko 3000 duša koje su prošle kroz moju praksu, predajući homeopatiju u jednoj školi homeopatije u Novom Sadu Djedovo pismo unucima:   15. Živite u skladu s prirodom: izađite napolje, obiđite šume, planine, mora, pustinje. To je izuzetno važno za dušu. O radionici Muzika sfera: "Aktivnim" slušanjem posebno kreiranih harmonija, uz odgovarajuće energetske vežbe, pokrećemo sve nivoe svoga bića: fizički, emotivni, mentalni i energetski. Čorba sa šampinjonima: Sastojci:   500 g šampinjona2 krompira

Godišnji horoskop 2014. Bik

Ova godina zahteva dosta fleksibilnosti. Za Vaše dobro, morate da pokušate da se prilagodite potrebama drugih, da uložite napor da ih razumete i prihvatite sa svim njihovim kvalitetima i manama. Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvek spreman da preživi oluju. Godišnji horoskop za Bika 2014. pokazuje da će mu ove osobine pomoći tokom težih razdoblja 2014. Prvi deo godine će doneti borbu za posao i novac, dok će zdravstveni problemi takođe izazvati konfuziju tokom cele godine. Dobra vest je da su ljubav i intimnost sve vreme na vrhuncu, što će omogućiti Biku da ima stalnu podršku. Izazovi će ga i ove godine dovesti do ličnog rasta i promene, a sve vodeći ka pozitivnim ishodima.

Osnovna tema za rodjene u znaku ili sa podznakom u Biku će biti ekspanzija uma i spekulacije sa ciljem akumulacije. Pred vama je relativno spokojna godina, posebno obzirom da su Ovnovi u žestokoj akciji sa kvadratom Urana i Plutona. Iritiraće vas i činjenica da drugi prolaze kroz realne krizne situacije, dok izgleda da se vi sasvim opušteni pitate kakva je to frka, i verovatno im pomalo i zavidite. Neke pripadnike vašeg znaka Saturn je već potkopao i vaš život zaista sada može delovati pomalo dosadno, obzirom da je sveden na proste dnevne teme.


Ipak i vi ćete dobiti poneku priliku za akciju obzirom na opozicija Jupitera/Plutonkreira sekstil/ i trigon sa vašim zodijačkim znakom. Preduzimljivi pripadnici vašeg znaka mogu čak otkriti nove prilike za zaradu, pozlatiće se svaki posao koji podrazumeva putovanja, edukaciju, prevode, pisanje. Nemojte propustiti zlatnu priliku finalnih dana Januara 2014. Iako je Venera retrogradna zahvaljujući trigonu sa vašim znakom osiguraće pozamašne dobitke, koji će vas obezbediti za veći deo godine.

Za Bikove koji imaju privatni posao 2014 godina biže veoma pozitivna i veoma uspešna za intelektualce. Godina Plavog Konja obećava vam ojačanje autoriteta u svojoj oblasti. Najpovoljniji period očekuje Bikove do sredine leta. Tokom naredne godine treba da budete pažljivi i ekonomični po pitanju finansija. Ako neko traži od vas pozajmicu, pokušajte da inteligentno odbijete, možete pozajmiti novac samo onome u koga ste sigurni. Nemojte se zaduživati, čuvajte se bankarskih kredita. Što se ljubavi tiče, emocije će biti dovoljno jake i zgrabiti Bikove u potpunosti. U stvari, ovakva situacija je normalna, jer vas očekuju ozbiljni događaji, kao što su venčanje ili rođenje bebe.
Godišnji horoskop za Bika u ovoj godini predviđa neuobičajeno visok broj proslava te je za očekivati puno druženja i prilika za produbljivanje dosadašnjih poznanstava kao i uspostavljanje novih. Početak godine će proteći bez bitnijih poslovnih dešavanja, dok bi se od sredine godine mogao očekivati priliv originalnih i inovativnih ideja koje će pomoći napredovanje na poslovnoj lestvici.


Astrološka predviđanja za ljubav u ovoj godini govore o zanimljivim susretima koje ćete imati sa suprotnim polom, pokušajte da ne oterate partnera insistiranjem na svojim čvrstim stavovima, već dozvolite da i on, ponekad, bude u pravu.
Ukoliko poželite da investirate izbegavajte spekulacija jer bi u mogli pretrpeti ozbiljan gubitak. Ne pozajmljujte novac prijateljima ni rođacima jer bi se moglo desiti da ostanete bez novca, i stvorite dugoročan konflikt. Godina 2014. će biti povoljna i za putovanja, za odlazak na dalje i egzotične destinacije.

GENERALNO:


U prvoj polovini godine je preporučljivo da preduzmete mere da osnažite svoje telo i tretirate zdravstvene probleme bez odlaganja, da mislite pozitivno, okružite se pozitivnim ljudima i sledite svoje ciljeve korak po korak, bez obzira koliko to naizgled sporo deluje. Kada nastupi nesigurnost ili teškoće u izboru savet potražite od stručnjaka.
Drugi deo godine je važan za mentalnu komponentu.

 

POSAO


Prema godišnjem horoskopu za Bika 2014., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizuje. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i verujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2014. je dobra godina za Bika za učenje novih veština i razvoj sposobnosti.
Posebno pozitivno izgleda za 2014 godinu horoskop za Bikove, koji imaju svoj privatni posao. Takođe 2014 godina veoma je uspešna i za intelektualce. Prvi će imati vodeće pozicije, drugi će biti još popularniji nego što bili do sada. Međutim, ostatali predstavnici ovog znaka Zodijaka neće biti na strani uspeha. Godina Plavog Konja obećava vam ojačanje autoriteta u svojoj oblasti. Najpovoljniji period očekuje Bikove do sredine leta. Još jedna pozitivna stvar za Bikove, biće talas novih korisnih kontakata.

 

FINANSIJE


U godini Plavog Konja treba da budete uredni, pažljivi i ekonomični po pitanju finansija. Ako neko traži od vas pozajmicu, pokušajte da inteligentno odbijete, možete pozajmiti novac samo onome u koga ste sigurni. Nemojte se zaduživati, čuvajte se bankarskih kredita.

 

LJUBAV


Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2014. ukazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa. Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun.
Prognoza za Bikove za 2014 godinu u ljubovnom polju predviđa neka nespokojstva. Talasi sukoba će promeniti svetle stabilne periode. Emocije će biti dovoljno jake i zgrabiti Bikove u potpunosti. U stvari, ovakva situacija je normalna, jer vas očekuju ozbiljni događaji, kao što su venčanje ili rođenje bebe.

 

ZDRAVLJE


Za Bika retko da postoje izazovi kojima ne mogu odgovoriti. Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi, oni nikada ne odustaju. Zato iskoristite tu svoju osobinu ove godine ako budete primorani da se borite za svoje zdravlje. Pristupite zadatku logički. Šta je ono što uspeva? Šta ne? Radite više od onoga što daje pozitivne rezultate i eliminišite sve ono što ne daje. Godišnji horoskop za Bika 2014. pokazuje da bi to moglo značiti da se odreknete nekih zadovoljstava, na šta niste u potpunosti spremni, ali kada je u pitanju zdravlje, krajnje je vreme da se odreknete nezdravih navika. Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.

Saturn u Škorpionu tokom čitave 2014. je u opoziciji, i može doneti oslabljenu vitalnosti ali i ugroženo samopouzdanje, ipak ovaj efekat će u drugoj polovini 2014. biti nešto slabiji i kompenzovaće ga Jupiterov povoljan tranzit.
Jupiter može da naglasi, čak i ubrza proces promene razmišljanja, u pogledu teorije, koncepata i principa, restruktuiranja sistema vrednosti, potrage za smislom života, proces koji je već započeo Pluton na suptilnom nivou pre tri ili četiri godine.

astrolog Jasmina Drašković

http://www.spicum.com

 

Share

Kolumna


     

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama