MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Karakteristike žene u znaku Lava

  

Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže. 


Imajte na umu: ne zaboravite da joj se divite, divite i divite...

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.


Najčešće profesije: modni kreator, kozmetičarka, glumica, balerina, pevačica, kompozitor, muzičar, vlasnik privatne agencije, arhitekta, unutrašnji dizajner, vajar, sportistkinja.
Bolesti od kojih najčešće boluje: srce, pritisak, kičma, noge, posebno članci nogu.
Najbolji dan: Nedelja
Broj: 5
Boja: zlatna boja, žuta, narandžasta
Drago kamenje: dijamant, rubin


Omiljeni odevni predmet: sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

Prepoznaćete je čak i ako je ne poznajete po tome što je okićena zlatom, pravim ili lažnim, kao Tutankamon. Ili je sva u šljokicama i svelenom ogrtaču još od ranog jutra. Obično ima bujnu kosu, pravu lavlju grivu, a ako je po prirodni tamna, često se farba u svetlije nijanse. Ukoliko joj materijalne mogućnosti ne dozvoljavaju skupe haljine i nakit, Lavica je u stanju da duboko pati zbog toga.

Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena po prirodi, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dva muškarca u situaciju da se oko nje svadjaju. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti.

Žena Lav zahteva divljenje i respekt. Potreban joj je osećaj da je željena i rado viđena. Nažalost, teži zaljubljivanju u pogrešne muškarce, koji nemaju sredstava da je zadovolje. Ekstremno je zahtevna što se tiče vođenja ljubavi. Ona ne samo da želi da bude voljena, ona želi biti obožavana i polaskana svim lepim stvarima u životu. Sklona je lenjosti ako se previše veže za partnera.

 

 

Jako je dostojanstvena i dominantna, je sujetna ali i plemenita, u stanju je da bude verna dok god od partnera dobija ljubav i priznanje. Ljubav je prirodna stvar za gospođu Lav - ona je boginja koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.


Ona obožava flert. Uvek u centru pažnje, ona je žena za zabave, sa hiljadu obožavatelja. Voli rojalni nastup, da bude atrakcija, centar pažnje i obožavana, u svrhu toga nadarena je smislom za humor, velikodušnošću i seksualnom privlačnošću. Daće sve od sebe da bude predvodnik svoje družine, a muškarac kojeg izabere mora biti s njom ravnopravan.


Ovu ženu nije lako pripitomiti, osim ako je partner ne prihvati onakvu kakva jeste. I kada je u čvstoj vezi, ona voli da uživa u komplimentima drugih muškaraca, mada ume da pobesni ako njen partner udeli kompliment drugoj ženi. Inače, ona ne podnosi kritiku, odobrava samo laskanje i odobravanje. Njena fasada pokriva činjenicu da je ova dama u stvari samo devojka željna i vredna ljubavi.


Žena Lav poseduje stil, ne dozvoljava da bude smatrana slabijim polom i očekuje od drugih da shvate da će ona biti srećna uvek i samo sa najboljim od svega što joj se ponudi (zato žene rođene u ovom horoskopskom znaku neretko zauvek ostaju neudate). Ona je "champagne lady" kojoj je konstantno potrebna pažnja, koju ona obično i uspe da dobije i okupi oko sebe puno obožavalaca. Njen partner se mora pomiriti s tim da je ona zvezda popularnosti, razumeti njenu milost i aplaudirati njenoj vitalnosti. Ako to ne ume, neće zadugo ostati blizu njenog trona...

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, vec supermen, jer kako biste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe?

Obožavacete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka? Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem. Nećete sresti ženu koje će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Deca ce joj biti uvek u svemu najbolja... uostalom kao i majka.


Žena Lavica je sigurna u sebe, uvek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada udje u prostoriju nemoguće je ne primetiti je... Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu... Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna... Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu mačku... Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba... I ona daje sve od sebe.

Često je preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva. Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspeva da joj parira i da se sa njom takmiči, jer ona to očekuje! Nije lako muškarcima sa njom.


Zahvaljujući ženstvenosti možete se prevariti i pomisliti da imate pred sobom ženu koju zanima isključivo moda, džet set, jer ona je doterana, deluje površno, priča o svakodnevnim problemima na veseo način, samouverena, sa pozitivnim stavom prema životu.

Iza vesele i dobrodušne osobe krije se jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, i koja ima izuzetno smisla za biznis. Njen domen rada može biti vođenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzeća, radio ili tv stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika. Sve što ona kreira u svom umu ume da stvori i da to dobro unovčiMnoge žene Lavovi su sjajne glumice.

Ona može biti ponekada izrazito lenja, jer od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živela. Ako ima dobar izvor prihoda u vidu situiranog supruga, neće se preterano angažovati na poslu osim ako se ne bavi umetnošću. Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje događaje da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju.

Kada je potrebna drugima, tu je da se nađe pri ruci ali i to je deo njene želje da pokaže da se bez nje ne može. U braku je vrlo odana ali ne obavezno i verna. Onog momenta kada joj partner dosadi ili smatra da joj ne odgovara ona ga napušta.

Kao majka je savršena i deca su joj na prvom mestu.

 

Supruga u znaku Lava


Ova žena Lav je idealan tip supruge za vas ako ste ambiciozan muškarac. Ona ima aristokratski pogled na svet i na društvo. Veliki je organizator, kako u sređivanju kuće tako i u činjenici da će biti jedna od prvih u raznim udruženjima i organizacijama i pratiće vaše poslove sa zanimanjem i zabavom. Ljudi vole da dolaze u njenu kuću.

Ona pripada onom tipu žene koju bi svaki muškarac voleo da predstavi svome šefu zato što je utisak koji ostavlja očaravajući. Njena ljubav je strasna i požrtvovana. Kao žena je veoma lojalna i ceo svoj život proživljava duboko. 

Iako joj je muž veoma važan, ona će na neki način uvek biti gazda u kući! Ako je žena Lav dovoljno vešta da se uda za pravog i dominantnog muškarca sve njene osobine, i dobre i loše, biće dovedene na pravu meru. Odgovara joj mišićav i u svemu snažan muškarac. Da li ste takvi? Pogledajte se u ogledalu.

 

Karakteristike žene u znaku Ovna

Karakteristike žene u znaku Bika

Karakteristike žene u znaku Blizanaca

Karakteristike žene u znaku Raka

Karakteristike žene u znaku Lava

Karakteristike žene u znaku Device

Karakteristike žene u znaku Vage

Karakteristike žene u znaku Škorpije

Karakteristike žene u znaku Strijelca

Karakteristike žene u znaku Jarca

Karakteristike žene u znaku Ribe

 

Astrolog: Jasmina Drašković

 

www.spicum.com
+381 63 222-539

Share

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

Povezane teme

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN